aga bahçeli ev olsa direk alırım zatenKöpek dediğin kangal gibi olmalı.
aga bahçeli ev olsa direk alırım zaten
ağa yanlış mı emin değilim ama köpek ırkı olarak sanırım sahibine en bağlı ırkAslında ev büyükse evde kangal beslenir.
Kangal adamdır.
ağa barınaktan almaktansa dostumdan alıcam son çare ordan alıcam söz vermiştim ona pug köpegi varBarınaktan yetişkinliğine ermiş ufak boyutlu köpeklerden kendine uygun dostu seçebilirsin.
ağa yanlış mı emin değilim ama köpek ırkı olarak sanırım sahibine en bağlı ırk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ağa barınaktan almaktansa dostumdan alıcam son çare ordan alıcam söz vermiştim ona pug köpegi var
Zengin değilsen alamazsın zaten 5 adamın yediği eti yiyor oaga bahçeli ev olsa direk alırım zaten
Pug alabilirsinizMerhaba köpek sahiplenmeyi düşünüyorum aradağım köpek cinsi küçük ve hiç yada az tüy döken köpek cinsi varmıdır böle ırk
Olabilir, yeterki pet shoptan almayın.
pet shop niye izin veriyorlarsa anlamıyorum zaten ha insan satmışın ha köpek sonuçta canlı ben almam ha alırsam mama olabilirOlabilir, yeterki pet shoptan almayın.
ağa evde pc var pug tarzı köpekler devirmi pcyi ?Zengin değilsen alamazsın zaten 5 adamın yediği eti yiyor o
Pug alabilirsiniz
Yavru köpek alınmamalı mı?
Zaten kücükler deviremezler bencepet shop niye izin veriyorlarsa anlamıyorum zaten ha insan satmışın ha köpek sonuçta canlı ben almam ha alırsam mama olabilir
ağa evde PC var pug tarzı köpekler devirmi pcyi ?