Evde beslenecek köpek ırkı

Bilmem, sen öyle diyince :D

He yetişkinliğe ermiş ufak boylu köpek dediğim içinmi, arkadaş evde beslicem diyince aklım direk ufak boyutlu köpeklere gitti, yavru alırsa 1 yıla kalmaz deve gibi olabilir, tabii cinsine bağlı :D.

He yetişkinliğe ermiş ufak boylu köpek dediğim içinmi, arkadaş evde beslicem diyince aklım direk ufak boyutlu köpeklere gitti, yavru alırsa 1 yıla kalmaz deve gibi olabilir, tabii cinsine bağlı :D.
ağa pug barınakta bulabilirmiyim yavru ?

ağa pug barınakta bulabilirmiyim yavru ?

Bilemiyorum, barınaklar süpriz doludur, mükemmel dostlar olabiliyor, cins ayırmayı sevmem ama bazen öyle dostlar görüyorsunki nasıl bu barınağa gelmiş diyorsun.

Bilemiyorum, barınaklar süpriz doludur, mükemmel dostlar olabiliyor, cins ayırmayı sevmem ama bazen öyle dostlar görüyorsunki nasıl bu barınağa gelmiş diyorsun.
valla imkanım olsa ayırt etmem şartlar bazen seçmem gerekiyor ben tek olsam değilse aile var işin içinde öle düşün

kedi alma aldırma ağa kan aldı benden bazen düşünüyom acaba benim kedi vampirmi lan durduk yere koluma ayağına çizik atıp gidiyordu manyaktı **

Gülü seven dikenine katlanır, kediyi yavrudan alıp iyice sakin yetiştirirsen böyle psikopat olmazlar :D.

Ben çok kedi büyüttüm ama bahçede, yavrular büyüdüğünde bile bana bi kez pençe atmamışlardır, bi tek anneleri tırmalamıştı oda haklıydı :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,665
Üyeler
187,078
Son üye
keremzzzx
Geri