- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 40,495
Bilmem, sen öyle diyince![]()
ağa pug barınakta bulabilirmiyim yavru ?He yetişkinliğe ermiş ufak boylu köpek dediğim içinmi, arkadaş evde beslicem diyince aklım direk ufak boyutlu köpeklere gitti, yavru alırsa 1 yıla kalmaz deve gibi olabilir, tabii cinsine bağlı.
ağa pug barınakta bulabilirmiyim yavru ?
valla imkanım olsa ayırt etmem şartlar bazen seçmem gerekiyor ben tek olsam değilse aile var işin içinde öle düşünBilemiyorum, barınaklar süpriz doludur, mükemmel dostlar olabiliyor, cins ayırmayı sevmem ama bazen öyle dostlar görüyorsunki nasıl bu barınağa gelmiş diyorsun.
valla imkanım olsa ayırt etmem şartlar bazen seçmem gerekiyor ben tek olsam değilse aile var işin içinde öle düşün
terrierMerhaba köpek sahiplenmeyi düşünüyorum aradağım köpek cinsi küçük ve hiç yada az tüy döken köpek cinsi varmıdır böle ırk
kedi alma aldırma ağa kan aldı benden bazen düşünüyom acaba benim kedi vampirmi lan durduk yere koluma ayağına çizik atıp gidiyordu manyaktı **Bilmemmi, daha kedi alamıyorum eve.
kedi alma aldırma ağa kan aldı benden bazen düşünüyom acaba benim kedi vampirmi lan durduk yere koluma ayağına çizik atıp gidiyordu manyaktı **