Neler Yeni

Evde büyü buldum ne yapmalıyım

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Ahmet Deniz
Bir yakınımın evinde bunları bulduk büyü olduğunu biliyorum ama ne olduğu hakkında bir bilgim yok, bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Üzerinde eski eşinin ve yakınımın adının yazdığı bir kağıt buldum yani büyüyü eski eşi yaptırmış
Ciddi yanıtlar atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
çok korkunç bir şey,bilinidik bir hocanın yanına götür. Bu arada ben böyle şeylere inanmazdım bu vakalar arttığı için ve başına gelenlerde bunları gerçek manada yaşadığı için hem korkuyorum hemde inanmaya başladım

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yav yak at çöpe. Ha sanırım bunlar denize atılıyordu. Öyle hatırlıyorum yani.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Bence bir hocaya çevirtmeli ne yazıyor ne anlatıyor diye.
Bencese mrk etmedim değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiden dedem sevmediği kişilere yaptığını hatırlıyorum, ya yemeğine suyuna falan yazıp atmalar gibi gibi pek inandırıcı gelmiyor. O işlerde kendini gerçekten aşmış kişiler belki yapar gerisi fıst benim gözümde.
Bencede Kanka Sallama Çoğu

Dušan Tadić

80+ Silver
Bir yakınımın evinde bunları bulduk büyü olduğunu biliyorum ama ne olduğu hakkında bir bilgim yok, bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Üzerinde eski eşinin ve yakınımın adının yazdığı bir kağıt buldum yani büyüyü eski eşi yaptırmış
Ciddi yanıtlar atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Hocam büyük ihtimalle paragöz sahtekarın biri yazmıştır bunları. Gerçekten bu işlerden anlayan birini bulmak çok zor.
Siz yine de bir psikoloğa veya düzgün bir hocaya danışın isterseniz

Google Lens'e okutmayı denedin mi? Belki bir kısmını çevirebilir

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
İyi bir hoca bulun

zuhntr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ömer Öztürk
Discord
omerfpsz#3801
Konuyu ciddiye almıyorsan bu yorumu atmana gerek yok dostum

çok korkunç bir şey,bilinidik bir hocanın yanına götür. Bu arada ben böyle şeylere inanmazdım bu vakalar arttığı için ve başına gelenlerde bunları gerçek manada yaşadığı için hem korkuyorum hemde inanmaya başladım
Kesinlikle ,ciddiye alınmıyor ama bence de çok ciddi bir durum ben inanıyorum ve daha önce da şahit oldum

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
ibrahim demir
gidiyorsun onu elma sirkesinin içine atıyorsun bir hafta beklet yazıları silindiği an kimsenin bulamadığı deniz veya göl tarzı bir yere at dua et bu kadar

zuhntr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ömer Öztürk
Discord
omerfpsz#3801
gidiyorsun onu elma sirkesinin içine atıyorsun bir hafta beklet yazıları silindiği an kimsenin bulamadığı deniz veya göl tarzı bir yere at dua et bu kadar
Hocam tüm her şeyi elma sirkesinin içine atıyorum o zaman kemik ve çürümüş sabun da dahil sonrasında akarsuya bırakıyorum doğru mu

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Ahmet Deniz
Hocam tüm her şeyi elma sirkesinin içine atıyorum o zaman kemik ve çürümüş sabun da dahil sonrasında akarsuya bırakıyorum doğru mu
hocam bence yapmayın kulak dolması bilgisi verecem ne kadar doğru bilemem ama yazılar yakılırsa yada başka bir şekilde yok edilmeye çalışılırsa onlar kalıcı oluyormuş ne kadar doğru bilemeyeceğim

zuhntr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ömer Öztürk
Discord
omerfpsz#3801
hocam bence yapmayın kulak dolması bilgisi verecem ne kadar doğru bilemem ama yazılar yakılırsa yada başka bir şekilde yok edilmeye çalışılırsa onlar kalıcı oluyormuş ne kadar doğru bilemeyeceğim
Yakılırsa öyle olacağını daha önce duymuştum evet

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
ibrahim demir
yapacagin bu başka bir şey yapma hocaya gitsen bile bunu diyecek
ama bir hafta icinde beklet yazıları silisin öyle şişe ile at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,710
Üyeler
161,893
Son üye
poison7
Top Bottom