Evde büyü buldum ne yapmalıyım

Bir yakınımın evinde bunları bulduk büyü olduğunu biliyorum ama ne olduğu hakkında bir bilgim yok, bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Üzerinde eski eşinin ve yakınımın adının yazdığı bir kağıt buldum yani büyüyü eski eşi yaptırmış
Ciddi yanıtlar atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
çok korkunç bir şey,bilinidik bir hocanın yanına götür. Bu arada ben böyle şeylere inanmazdım bu vakalar arttığı için ve başına gelenlerde bunları gerçek manada yaşadığı için hem korkuyorum hemde inanmaya başladım

Yav yak at çöpe. Ha sanırım bunlar denize atılıyordu. Öyle hatırlıyorum yani.

Bence bir hocaya çevirtmeli ne yazıyor ne anlatıyor diye.
Bencese mrk etmedim değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden dedem sevmediği kişilere yaptığını hatırlıyorum, ya yemeğine suyuna falan yazıp atmalar gibi gibi pek inandırıcı gelmiyor. O işlerde kendini gerçekten aşmış kişiler belki yapar gerisi fıst benim gözümde.
Bencede Kanka Sallama Çoğu

Bir yakınımın evinde bunları bulduk büyü olduğunu biliyorum ama ne olduğu hakkında bir bilgim yok, bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Üzerinde eski eşinin ve yakınımın adının yazdığı bir kağıt buldum yani büyüyü eski eşi yaptırmış
Ciddi yanıtlar atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Hocam büyük ihtimalle paragöz sahtekarın biri yazmıştır bunları. Gerçekten bu işlerden anlayan birini bulmak çok zor.
Siz yine de bir psikoloğa veya düzgün bir hocaya danışın isterseniz

Google Lens'e okutmayı denedin mi? Belki bir kısmını çevirebilir

Konuyu ciddiye almıyorsan bu yorumu atmana gerek yok dostum

çok korkunç bir şey,bilinidik bir hocanın yanına götür. Bu arada ben böyle şeylere inanmazdım bu vakalar arttığı için ve başına gelenlerde bunları gerçek manada yaşadığı için hem korkuyorum hemde inanmaya başladım
Kesinlikle ,ciddiye alınmıyor ama bence de çok ciddi bir durum ben inanıyorum ve daha önce da şahit oldum

gidiyorsun onu elma sirkesinin içine atıyorsun bir hafta beklet yazıları silindiği an kimsenin bulamadığı deniz veya göl tarzı bir yere at dua et bu kadar

gidiyorsun onu elma sirkesinin içine atıyorsun bir hafta beklet yazıları silindiği an kimsenin bulamadığı deniz veya göl tarzı bir yere at dua et bu kadar
Hocam tüm her şeyi elma sirkesinin içine atıyorum o zaman kemik ve çürümüş sabun da dahil sonrasında akarsuya bırakıyorum doğru mu

Hocam tüm her şeyi elma sirkesinin içine atıyorum o zaman kemik ve çürümüş sabun da dahil sonrasında akarsuya bırakıyorum doğru mu
hocam bence yapmayın kulak dolması bilgisi verecem ne kadar doğru bilemem ama yazılar yakılırsa yada başka bir şekilde yok edilmeye çalışılırsa onlar kalıcı oluyormuş ne kadar doğru bilemeyeceğim

hocam bence yapmayın kulak dolması bilgisi verecem ne kadar doğru bilemem ama yazılar yakılırsa yada başka bir şekilde yok edilmeye çalışılırsa onlar kalıcı oluyormuş ne kadar doğru bilemeyeceğim
Yakılırsa öyle olacağını daha önce duymuştum evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,065
Üyeler
192,603
Son üye
xkraltrx82
Geri