İngilizce birkaç tane önerilen kanal buldum ama sizce rasgele bir videodan başlarsam sorun olur mu yoksa kanalın attığı ilk videoyu bulup öyle mi başlamalı? Ki yüzlerce video atan bir kanalda bir tık sıkıntı. Ve sizce önce Duolingo ile biraz başlasak mı yoksa direk önlerine video açıp onu izlemelerini söyleyip sonra da onlarla ingilizce konuşmaya mı çalışsam?Çizgi film izleterek, oyun oynatarak.
Yüzlerce video atan bir kanalın pek yeni olduğunu sanmıyorum birkaç yıllık bir geçmişi vardır. O kadar eskiye gitmenize gerek yok güncel dikkat çekici videolardan açabilirsiniz. İngilizce çocuklara uygun animasyonlu şarkılar açabilirsiniz. Dualingoyu biraz temeli oturttuktan sonra kullanmanızı öneriyorum. Acele de etmeyin bu arada zamanla oturacak bir süreç. Dil öğreniyorlar sonuçta.İngilizce birkaç tane önerilen kanal buldum ama sizce rasgele bir videodan başlarsam sorun olur mu yoksa kanalın attığı ilk videoyu bulup öyle mi başlamalı? Ki yüzlerce video atan bir kanalda bir tık sıkıntı. Ve sizce önce Duolingo ile biraz başlasak mı yoksa direk önlerine video açıp onu izlemelerini söyleyip sonra da onlarla ingilizce konuşmaya mı çalışsam?
Hocam istediğinizi açın, Duolingo giriş seviyesinde dil öğretiyor zaten su falan öğretiyor ilk, bu sırada çocuğunuza oyunlarda oynatabilirsiniz.Hocam küçük kardeşlerim için açtım konuyu. Sizce rasgele bir videodan başlarsam sorun olur mu yoksa kanalın attığı ilk videoyu bulup öyle mi başlamalı? Ki yüzlerce video atan bir kanalda bir tık sıkıntı. Ve sizce önce Duolingo ile biraz başlasak mı yoksa direk önlerine video açıp onu izlemelerini söyleyip sonra da onlarla ingilizce konuşmaya mı çalışsam?
türkçe bir şey olmasın evdeÇocuklara evde nasıl ingilizce öğretiriz? Hemen olsun falan derdinde değilim sonuçta daha küçükler ama hiçbir şey yapmadan öğrenemezler o yüzden onlara yavaş yavaş nasıl İngilizce öğretebiliriz? En azından liseye geçmeden orta-iyi düzey ingilizce öğrenmelerini istiyorum açıkçası. Birisi 5. Sınıf diğeri 3. Sınıf öğrencisi. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.