evde garanti boy uzatma

Reaksiyon skoru
127
ben evde tavanlara zıplıyorum sonra mesela bir elimi tezgeha diğer elime sandalye alıp kendimi sallandırıp bellimi açtırıyorum pek faydasını görmedim ama boy uzatan garanti şeyler var mı basketbool hariç

ben evde tavanlara zıplıyorum sonra mesela bir elimi tezgeha diğer elime sandalye alıp kendimi sallandırıp bellimi açtırıyorum pek faydasını görmedim ama boy uzatan garanti şeyler var mı basketbool hariç
Boyun bel egzersizleri.Bunlar gerçekten işe yarıyor.

Bir doktor söylemişti eğer ki genlerinde uzun boy yok ise ne yaparsan yap o boyu uzatamazsın diyordu.

Bir doktor söylemişti eğer ki genlerinde uzun boy yok ise ne yaparsan yap o boyu uzatamazsın diyordu.
aga allaha şükür ailede kısa yok kuzenler babam 180nin altında yok anne tarafıda öyle boy 1:75 yaş 17 şöyle 1:90 yapsak güzel olur :D

Sağlıklı beslenirseniz boyunuz zaten uzar. Yaşınız 12-13 ise daha 2-3 sene daha uzarsınız. Burda barfiks çekmek boy uzatmak kolları maymun gibi yapar.

genetiğinizde varsa siz bunu bi kaç şeyle açığa çıkarırsanız uzar genetik bence tamamen basketbol, esnetme vs gibi

Süt iç yoğurt ye ceviz ye basketbol oyna ama dikkat et evde annen den dayak yeme

ARKADAŞLAR TAQVSİYENİZİ DİNLEDİM 3.5M OLDUM NASIL GERİ DÇNÜCEM BOY KISALTMA REHBERİ GELSİN HEMEN LÜTFEN :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,177
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri