Neler Yeni

Evde internet alt yapısı yoksa ne yapmalıyız?

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
Arkadaşlar selamlar ablam için internetlere bakıyodum. Milenicoma ve turknete falan baktım ikisindede alt yapı yok yazıyo direk genel alt yapı sorguladım eğer site doğruysa hiçbi alt yapınız yoktur diyo. Şimdi alt yapı yoksa nası yapıcaz bilen var mı? Yani alt yapısız bi yere internet bağlatabilir miyiz? Bide bağlatabiliyorsak hangisini önerirsiniz, en son turknet ve milenicom falan iyi diyolardı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Türk Telekom'un altyapı kurması lazım.
Ya da magnet,Redbox,superbox tan birini almalısınız.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Türk Telekom'un altyapı kurması lazım.
Ya da magnet,Redbox,superbox tan birini almalısınız.
O 3 ude tamamen soygundur altyapı talep edin bana 3 haftada port yoktu port yaptılar sizdede öyle bir durum söz konusu olabilirsiniz

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
S
Arkadaşlar selamlar ablam için internetlere bakıyodum. Milenicoma ve turknete falan baktım ikisindede alt yapı yok yazıyo direk genel alt yapı sorguladım eğer site doğruysa hiçbi alt yapınız yoktur diyo. Şimdi alt yapı yoksa nası yapıcaz bilen var mı? Yani alt yapısız bi yere internet bağlatabilir miyiz? Bide bağlatabiliyorsak hangisini önerirsiniz, en son turknet ve milenicom falan iyi diyolardı.
hangi markadan istiyorsanız ordan ücretsiz altyapı talep edebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

genelde türk telekom gelip altyapı çeker

Halis~

80+
O 3 ude tamamen soygundur altyapı talep edin bana 3 haftada port yoktu port yaptılar sizdede öyle bir durum söz konusu olabilirsiniz
Port yapmalarını beklerken kullandığımız interneti kesmek zorunda mıyız yoksa açılana kadar kullandığımız interneti kullanabilir miyiz?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
istediğin markaya yaz altyapı için gelecek tek bir marka var turk telekom o da ne kadar sürer bilmiyorum onun altyapısı ile comnet turknet falan kullanabilirsin.

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alt yapıyı nasıl talep edicem? Bide alt yapı yaptırmak ücretli mi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Port yapmalarını beklerken kullandığımız interneti kesmek zorunda mıyız yoksa açılana kadar kullandığımız interneti kullanabilir miyiz?
Söyle o 3 firmaya basvurursan muhtemelen Vodafone modemi geri ister sonrasında 150 TL hat parası+ kullandığın internet ücreti+ işte iletişim vergisi adı altında sizi soyar soğana çevirir (yaşadım 300 TL para ödedim 1 haftaya)

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
Alt yapıyı nasıl talep edicem? Bide alt yapı yaptırmak ücretli mi
Dilekçe vermen lazım , mahalle veya apartmandaki kişilerden imza alırsan gelme oranı o kadar yüksek , dilekçeyi tt il müdürlüğüne vermen lazım

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
İnternetten diğer aynı mahalle aynı sokaktaki çevre apartmanların bazılarına baktım. Bazılarında alt yapı var bazılarında yok.

Dilekçe vermen lazım , mahalle veya apartmandaki kişilerden imza alırsan gelme oranı o kadar yüksek , dilekçeyi tt il müdürlüğüne vermen lazım
peki bi şey daha sorucam, alt yapı talebinde bulunmak, alt yapı yaptırmak ücretli bi iş mi yoksa sadece dilekçeyi yazıp beklememiz mi gerekiyor?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
İnternetten diğer aynı mahalle aynı sokaktaki çevre apartmanların bazılarına baktım. Bazılarında alt yapı var bazılarında yok.

peki bi şey daha sorucam, alt yapı talebinde bulunmak, alt yapı yaptırmak ücretli bi iş mi yoksa sadece dilekçeyi yazıp beklememiz mi gerekiyor?
Dilekçe yazıp beklemeniz gerekiyor , tek ücret yansıyacağı kısım eğer şuan adsl tarife kullanıyorsanız altyapınıza fiber gelince fiber tarifeye yükseltirken bir ücret ödeyeceksiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,072
Üyeler
164,956
Son üye
imertdgru
Top Bottom