burası teknoloji forumu değil lütfen biraz üslubuna dikkat etBu nasıl bir konu Allah aşkına ya. Teknoloji forumu burası biz senin evini nerden bilelim. Hangi malzemeden yapıldğını vs.
Burası bir teknoloji forumu falan değil öyle olsa spor diye, stream platformları, alış veriş, sosyal medya, fotoğrafçılık, araçlar, spor, kültür, sanat ve eğitim diye kategoriler açılmazdı lütfen saçmalamaBu nasıl bir konu Allah aşkına ya. Teknoloji forumu burası biz senin evini nerden bilelim. Hangi malzemeden yapıldğını vs.
burası teknoloji forumu değil lütfen biraz üslubuna dikkat et
Burası bir teknoloji forumu falan değil öyle olsa spor diye, stream platformları, alış veriş, sosyal medya, fotoğrafçılık, araçlar, spor, kültür, sanat ve eğitim diye kategoriler açılmazdı lütfen saçmalama
platform ile forum aynı şey mi ?
platform ile forum aynı şey mi ?
dediğin şey doğru ama sen haklı olsaydın Konu dışı diye kısım olmazdı. Bu katogorileri herkes kafasına göre açamıyor sonuçta. Yetkililer ayarlamışsa serbest demektir
Hocam ip atlarsanız ses gidebilir biraz ama ben size amuda kalkmayı öneririm hem daha az ses çıkar hem de daha eğlenceli.Evde ip atlamak istiyorum. Hatta yere serilen tatami minder var 4 m2. Kul hakkına girip alt komşuyu rahatsız etmek ismeyiyorum. Sizce aşağı ses gider mi?