Neler Yeni

Evde müstehcen gezmek

kraxius35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
berk
Konu troll değil evde kimse yokken gezmek normal aslında. Fakat hava - 10 derecede olsa ben donla geziyorum evde mutfağa da yemeği de öyle yapıyorum çarpılmam inşallah. Nedeni kıyafet üzerimde iken kendimi zargana gibi hissediyorum ya da diyet yokken de obez gibi kendimi görünce aynada rahatlıyorum. Bu sorunu nasıl aşıcam diyetteyim ruh halim yorgun internettenç baktım kas kaybı belirtileri yorgunluk diyor. Daha da kötü oldum kas kaybı yaşayacağım diye elimden geldiği kadar hesaplı protein alıyorum 160-180 gr ama idmanlarım vasat diyet bozuk olan psikolojimi daha da bozdu.

Zzabuza

80+
Kas kaybı yaşamadan kilo veremiyosun zaten boş ver devam.(Sağlıksal tavsiye içermez.)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
...
Hocam, alışmak için ne kadar çaba gösterdiniz? Üzerinize bol gelecek kıyafetler giyseniz mesela. Belki zamanla alışırsınız.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Çağdaş Alkan
Konu troll değil evde kimse yokken gezmek normal aslında. Fakat hava - 10 derecede olsa ben donla geziyorum evde mutfağa da yemeği de öyle yapıyorum çarpılmam inşallah. Nedeni kıyafet üzerimde iken kendimi zargana gibi hissediyorum ya da diyet yokken de obez gibi kendimi görünce aynada rahatlıyorum. Bu sorunu nasıl aşıcam diyetteyim ruh halim yorgun internettenç baktım kas kaybı belirtileri yorgunluk diyor. Daha da kötü oldum kas kaybı yaşayacağım diye elimden geldiği kadar hesaplı protein alıyorum 160-180 gr ama idmanlarım vasat diyet bozuk olan psikolojimi daha da bozdu.
Kaç kg sun kardeşim sen

kraxius35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
...
oversize daha beter hepten full zargana gibi hissediyorum.
Ben eşofman için demiştim veya şort. Üst tarafınız için atlet giymeyi deneseniz. En azından alışmaya çalışsanız. Eğer, yine olmuyorsa iş psikolojik.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Çağdaş Alkan
oversize daha beter hepten full zargana gibi hissediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

95-100 arası
Boyun 1.70 den kısa ise evet fazla ama bunu dert edip kendini sıkıntıya sokacak kadar değil, kg dan dolayı terleme ve daralma olduğu için geniş giyinmek gayet normal takma kafaya , evde kimse olmadığında da boxer ile takıl bir şey olmaz. Ama şimdiden söylim yaşın kaç bilmiyorum çok genç isen şimdiden önlemini al yoksa bak çok pişman olursun yaşam standartların azalır iyice ev kolik olursun, azıcık dişini sık 3 ay akşam 8 den sonra yeme hiçbir şey bak nasıl iyi geliyor

kraxius35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
berk
Boyun 1.70 den kısa ise evet fazla ama bunu dert edip kendini sıkıntıya sokacak kadar değil, kg dan dolayı terleme ve daralma olduğu için geniş giyinmek gayet normal takma kafaya , evde kimse olmadığında da boxer ile takıl bir şey olmaz. Ama şimdiden söylim yaşın kaç bilmiyorum çok genç isen şimdiden önlemini al yoksa bak çok pişman olursun yaşam standartların azalır iyice ev kolik olursun, azıcık dişini sık 3 ay akşam 8 den sonra yeme hiçbir şey bak nasıl iyi geliyor
boyumun 170 den kısa olduğunu nerden çıkardın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,544
Üyeler
167,512
Son üye
muhammti
Top Bottom