Neler Yeni

Evde saç nasıl kesilir?

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Mehmet taş
evdekiler durmadan berbere gittiğimde saçımı kısa kestirmemi istiyorlar sanırsam daha az berbere gitmem için,kısa kestirmek istemiyorum bana gram yakışmıyor uzun saç daha iyi benim için,bu yüzden saçım uzayınca evde kesme kararı aldım,Fakir execute 2 blade traş makinem var bir berber makasım yok ama alırım sadece yanları mid fade gibi kesmek istiyorum evde nasıl yapabilirim bu işin ehli kardeşlerim bi el atarsanız sevinirim

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Lumi
evdekiler durmadan berbere gittiğimde saçımı kısa kestirmemi istiyorlar sanırsam daha az berbere gitmem için,kısa kestirmek istemiyorum bana gram yakışmıyor uzun saç daha iyi benim için,bu yüzden saçım uzayınca evde kesme kararı aldım,Fakir execute 2 blade traş makinem var bir berber makasım yok ama alırım sadece yanları mid fade gibi kesmek istiyorum evde nasıl yapabilirim bu işin ehli kardeşlerim bi el atarsanız sevinirim
Hocam bence bir kez kısa deneyin, kısa saç çok rahat bence.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
yapamazsın. istediğin gibi olmaz berber bile kendi saçını kesemez. ancak vurulur

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Mehmet taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence bir kez kısa deneyin, kısa saç çok rahat bence.
hocam zaten kısa denedim çok kötü duruyor zaten yüzümün çene kısmında büyük bi asimetriklik var kısa saç da olunca çok kötü duruyor,o yüzden uzun saç olması lazım uzun saç dediğimde arkadan bağlayacak kadar değil şunun gibi bişey:

Ekler

• 3b495fdf21575f6cbdf34cf9d1b46e22.jpg
    3b495fdf21575f6cbdf34cf9d1b46e22.jpg
    60.5 KB · Hit: 17
  • Beğen
Reaksiyonlar: Lumi

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Lumi
hocam zaten kısa denedim çok kötü duruyor zaten yüzümün çene kısmında büyük bi asimetriklik var kısa saç da olunca çok kötü duruyor,o yüzden uzun saç olması lazım uzun saç dediğimde arkadan bağlayacak kadar değil şunun gibi bişey:
Siz bilirsiniz hocam

Clayz

80+ Silver
kendın oyle kesemessın evdekılerden bırını kestır ben anneme kestırıyorum sureklı wolf cut tarzı bırsey atıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,047
Üyeler
171,504
Son üye
Volki6060
Top Bottom