Evde spor için youtube kanalları

nousfurkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
başlangıç seviyesi evde spor yapıyorum dambıll düz ve z bar birazda ağırlığım var bu aletleri kullanıyorum sadece
hangi kanalları tavsiye edersiniz ? çok komplike hareket yapan hocalar olmasın zaten doğru düzgün kas hissiyatım yok başlangıç tarzı istiyorum

herhangi bir hocadan yeni başlayan full body programlarını kullanabilirsin üç aşağı beş yukarı hepsi aynı yeni başlayan birisi için benim tavsiyem spor salonuna yazılman maddi durumun varsa veya hangi şehirdesin bilmiyorum ama belediyenin spor salonları var onlara da gidebilirsin bu iş evde çok olmuyor maalesef

herhangi bir hocadan yeni başlayan full body programlarını kullanabilirsin üç aşağı beş yukarı hepsi aynı yeni başlayan birisi için benim tavsiyem spor salonuna yazılman maddi durumun varsa veya hangi şehirdesin bilmiyorum ama belediyenin spor salonları var onlara da gidebilirsin bu iş evde çok olmuyor maalesef
evde daha önceden kendi kafama göre yapıp verim alan biriyim salona 6 ay kadar sonra yazılacağım imkan sıkıntısı yokta mesafe var biraz dolmuş vs ugraşmak istemiyorum araç alınca yazılıcam inşallah , istediğim farklı hareketler de görmekti bir kaç hoca buldum bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,637
Son üye
Fotamako
Geri