Evde spor yaparak gelişilirmi?

Gelişme olur ben evde yapıyorum epey yol ilerledim şimdi spora yazilicam Allah'tan spor hocası arkadaşım var o da uzaktan eğitim desteği verecek önümüzdeki dönemlerde beni farklı görebilirsiniz 😁

15
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler yapicagim bu egzersizler beni guclendirirmi
Egzersiz türüne ve yoğunluğuna bağlı sana önerim ilk 3 hafta ağır çalışma set aralarında max 1dk ara ver antrenman sırasında fazla su içme tıkanırsın antrenmandan 30-45dk önce yemek ye daha iyi verim almak antrenmana 15dk kala sade soda içine bir çimdik tuz at ve iç

Hocam belediye tesisi bulamadim aradim simdide
İzmir ciglideyim varmidir siz bulabilirmisiniz
Çiğli Atatürk Spor Salonu var belediyeye mi ait bilemedim bi orayı arayıp bilgi al istersen ama belediyeden çok bir verim alamazsın evdede bir dambıl seti lazım. Ben yinede para varsa özel bir spor salonuna yazılıp üstüne evde 40 kg'a kadar dambıl seti vs almanın daha çok geliştireceğine inanıyorum.

Gelişme olur ben evde yapıyorum epey yol ilerledim şimdi spora yazilicam Allah'tan spor hocası arkadaşım var o da uzaktan eğitim desteği verecek önümüzdeki dönemlerde beni farklı görebilirsiniz 😁
Hocam biraz tüyo falan vermenizi beklerim o zaman 😄

Malzemelerin bile olsa bir yere kadar gelirsin sonrası için spor salonu şart. Ayrıca malzeme çeşitliliği, kilo çeşitliliği, ortamından dolayı kesinlikle spor salonu daha iyi olacaktır. Ayrıca aylık değil paket halinde yaparsan daha uyguna gelir.

2kg ile nasıl olmaz? başla bununla bir süre. Harçlığını biriktirirsin daha ağırını alırsın. Progressive Overload dediğimiz şey salonlarda uygundur, belli bir set/rep tekrarı kolay olunca ağırlık arttırmak oluyor kısaca. Ego-lifting e kaçıp kendini bu süreçte yaralayanlar var. Bu 2kg ile başla, şekle yavaş yavaş girersin. Harçlığını biriktirip set alırsın, 5 ile başlarsın. Yt'dan da hareket aratırsın. Hemen sonuç bekleme, ama 2 haftada sonuçları hissetemye başlarsın.

Saticaz spor salonunuda saticaz

Kendinizi kandırmayın, spor salonu olmadan gelişemezsin.

Çiğli Atatürk Spor Salonu var belediyeye mi ait bilemedim bi orayı arayıp bilgi al istersen ama belediyeden çok bir verim alamazsın evdede bir dambıl seti lazım. Ben yinede para varsa özel bir spor salonuna yazılıp üstüne evde 40 kg'a kadar dambıl seti vs almanın daha çok geliştireceğine inanıyorum.

Hocam biraz tüyo falan vermenizi beklerim o zaman 😄
Belli başlı hareketler var 35 er sn yapıyorum her hareket 2 defa toplam 3 hareket var 6 set yapıyor bu bir program böyle 3 program var ondan sonra 1 er dk yaptığım 3 hareket daha var bu şekilde de 2 programım var bu şekilde üst karın alt karın yan oblik hareketlerimi yapıyorum bir gün böyle birgün de kol omuz göğüs antrenmanı yapıyorum dambıllar ve barfiks ile bu şekilde 1 gün karın 1 gün diğer yerler diye gidiyor

2kg ile evde gelişemezsin adam akıllı ağırlık arttırman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,534
Üyeler
185,758
Son üye
malmisiniz
Geri