Evde spor yaparken nasıl bir program izlenmelidir?

Reaksiyon skoru
12
Merhabalar, evimde bar, dumbbell ve barfiks çubuğu var. Haftanın 7 günü, iş çıkışı eve gelir gelmez 10 dakika şınav ve biraz da barfiks çekip ısınıyorum daha sonra yaklaşık 1 saat kol çalışıyorum. Daha sonra akşama doğru 1 saat daha kol çalışıyorum. Yani neredeyse her gün evde toplam 2 saat sadece kol antrenmanı yapıyorum. Başka bir bölge çalışmıyorum ve spor salonuna gitmiyorum. Protein tozu ve kreatin kullanıyorum. Ancak bazı arkadaşlarım bunun aşırı olduğunu ve sadece kol çalışmamam gerektiğini söylüyor. Yaptığım program iyi mi, nasıl ilerlemeliyim? Yardımcı olur musunuz? Son günlerde çok yorulduğum için haftanın 7 günü yerine haftanın 4 günü spor yapmaya başladım.

Tabi ki sadece kol calidmsk olmaz. Evdeki rkipmanlatina gore bir fullbody isini gorur. Ilerleyen vakit degistirirsin bolgesel olur. Evdeki agirlik sinirli oldugu icin bol tekrarli her gun 1 bolge calisabilecegin duzene gecer yavasca. Protrin tozu kreatin zarar vermez duzgun kullaninca. Calistigin bolgeyi ertesi gun calisma bir de 2 ye bolme calidirken eve gelirgelmez kol calistim diyorsun sonra aksama dogru da calistim diyorsun bu dogru degil.

Tabi ki sadece kol calidmsk olmaz. Evdeki rkipmanlatina gore bir fullbody isini gorur. Ilerleyen vakit degistirirsin bolgesel olur. Evdeki agirlik sinirli oldugu icin bol tekrarli her gun 1 bolge calisabilecegin duzene gecer yavasca. Protrin tozu kreatin zarar vermez duzgun kullaninca. Calistigin bolgeyi ertesi gun calisma bir de 2 ye bolme calidirken eve gelirgelmez kol calistim diyorsun sonra aksama dogru da calistim diyorsun bu dogru degil.
reis bende bar dambıl direnc bandı bench var bana ne onerırsın yenı baslıcam

Dumbell chest press
Dumbell fly
Dumbell shoulder press
Pullover
Dumbell row
Lateral raise
Reverse dumbell fly
Dumbell curl
Dumbell skullcrusher
Dumbell squat
Romanian deadlift
Dumbell calf raise
3 4 set 8 15 tekrar arasi olabilir. Sonuna 3 4 set plank ekleyebilirsin. Elinde varsa barfiks cekecek yer pullover cikarip barfiks eklersin. Agirlik yetersiz gelince direnc bantlarini kullanirsin. Yine yetersiz gelince ya da gelisim durunca artik bolgesek gecmek gerekir en azinda. 1 gunde kasa tam siddet gostermek icib

çok haklılar 1 saatte kol çalışılmaz sporda 1 bölge güde 2-3 hareket max 4 set şeklinde yapılır buda 30 dk felan sürer evde olduğun için calistheniks yap en çok o işe yarar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,012
Üyeler
189,372
Son üye
telix
Geri