Neler Yeni

Evde spor yapmak.

ReDanger

80+ Bronze
Hocam sınıftakilere kıyasla kısa olmanız daha iyi oyun kurucu olursunuz.Ben basketbola başladığımda (bıraktım) 1.48 falandım hoca direk 3 hafta eğitimden sonra maçlarda oyun kurucu çıkarmaya başladı direk maçlara çıkmaya başladım kısa olduğumdan adamlar pek farketmiyordu baya avantaj sağladı.
Peki hocam bi sorum olucak. Köyde olduğum için evde akşama kafar yatıp kilo alma gibi bir lüksüm yok hangi besinleri tüketmeliyim? Ne kadar tüketmeliyim? Yada internette programlar varmı varsa link atarsanız mutlu olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz geliştikten sonra taşımanı öneririm kilo-kas oranına göre 20kg ortalamadan fazla benim gelişip taşırsın dediğim balyalar 50kg (bizim köydekilerin hepsi 50kg neden böyle bilmiyorum) biraz geliştikten sonra araba lastiği balya vs gidersin.
Sizin balyaları yapan adam sahtekar. Balyaları daha çok presliyor ve bu sayede balya ipinden tassaruf ediyor. Nereden biliyorsun dersen benim babamda balya yapıyor ve işi bana öğretti.

ailenizin boyları kaç eğer kısa ise yapılacak pek bir şey yok kilo içinde güzel beslenirsen alırsın bende zayıfım almaya çalışıyorum
Babamda benim gibi kısaymış hatta o daha kısaymış ve zayıfmış. Ama onunda bağışıklığı çok güçlü benimde.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Peki hocam bi sorum olucak. Köyde olduğum için evde akşama kafar yatıp kilo alma gibi bir lüksüm yok hangi besinleri tüketmeliyim? Ne kadar tüketmeliyim? Yada internette programlar varmı varsa link atarsanız mutlu olurum.

Sizin balyaları yapan adam sahtekar. Balyaları daha çok presliyor ve bu sayede balya ipinden tassaruf ediyor. Nereden biliyorsun dersen benim babamda balya yapıyor ve işi bana öğretti.
Hocam ben tryhard çalıştığım için yemeği takmıyorum bulduğumu yiyiyorum benimde kilo az ama size göre değil yaş 13 kilo 47 normalde 44'tüm 2 hafta önce tiksinmediğin bütün şeyleri ekmekle ye gerçekten kilo aldırıyor.Balyaları babam ve arkadaşlarının yapmasının dışında sorun yok :D

ReDanger

80+ Bronze
Hocam ben tryhard çalıştığım için yemeği takmıyorum bulduğumu yiyiyorum benimde kilo az ama size göre değil yaş 13 kilo 47 normalde 44'tüm 2 hafta önce tiksinmediğin bütün şeyleri ekmekle ye gerçekten kilo aldırıyor.Balyaları babam ve arkadaşlarının yapmasının dışında sorun yok :D
Baban yapıyorsa o zaman sıkıntı yok bi balya ipi kolisi olmuş 120tl en doğrusunu yapıyor.

Benim babamda bizim balyaları ağır yapıyor ama başkalarınkileri hakkı neysr onu yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,620
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom