Neler Yeni

Evde vücut geliştirebilir miyim?

Selamünaleyküm forum, elimde 5KG 2 tane dumbell ile barfiks çubuğu mevcut dünden itibaren evde üst vücud yani ön kol arka kol omuz sırt biceps v.s kaslarını çalışmaya başladım, çalıştığım günler Pazartesi, Çarşamba ve cuma toplam 6-7 egzersiz çalışıyorum setler halinde bunun dışında beslenmeme de dikkat ediyorum her sabah yulaf ezmesi yumurta öğlen ve akşam et balık tarzı protein ağırlıklı besleniyorum. Bilgisi olanlara sorum şu, şuanda 60 kiloyum 16 yaşındayım ve kilo alıp omuzlarımı genişletmek kol kası göğüs kası şişirmek geliştirmek istiyorum evde düzenli olarak 3 ay 6 ay gibi süreler çalışırsam yapabilirmiyim yoksa salona kaydolmam şartmıdır?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Selamünaleyküm forum, elimde 5KG 2 tane dumbell ile barfiks çubuğu mevcut dünden itibaren evde üst vücud yani ön kol arka kol omuz sırt biceps v.s kaslarını çalışmaya başladım, çalıştığım günler Pazartesi, Çarşamba ve cuma toplam 6-7 egzersiz çalışıyorum setler halinde bunun dışında beslenmeme de dikkat ediyorum her sabah yulaf ezmesi yumurta öğlen ve akşam et balık tarzı protein ağırlıklı besleniyorum. Bilgisi olanlara sorum şu, şuanda 60 kiloyum 16 yaşındayım ve kilo alıp omuzlarımı genişletmek kol kası göğüs kası şişirmek geliştirmek istiyorum evde düzenli olarak 3 ay 6 ay gibi süreler çalışırsam yapabilirmiyim yoksa salona kaydolmam şartmıdır?
İlla salon gerekmiyor bence. Evde de düzenli olarak çalışarak yapabilirsiniz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İlla salon gerekmiyor bence. Evde de düzenli olarak çalışarak yapabilirsiniz.
Evet onun bilincindeyim fakat şuan zayıf olduğumdan dışarıdan bakanlar yaşımın altında gösterdiğimi söylüyor benim istediğim omuzlarımın genişlemesi bicepslerin büyümesi göğüs kaslarının şişkin durması yani bu seviyeye evde gelebilirmiyim onu öğrenmek istiyorum.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Düzenli çalışarak gelebilirsiniz. Salona illa gerek yok. Yeterli malzemeye sahip olmanız yeterlidir.
Evet onun bilincindeyim fakat şuan zayıf olduğumdan dışarıdan bakanlar yaşımın altında gösterdiğimi söylüyor benim istediğim omuzlarımın genişlemesi bicepslerin büyümesi göğüs kaslarının şişkin durması yani bu seviyeye evde gelebilirmiyim onu öğrenmek istiyorum.

Düzenli çalışarak gelebilirsiniz. Salona illa gerek yok. Yeterli malzemeye sahip olmanız yeterlidir.
Tamamdır hocam aslında biliyorum bunu ama internette ve youtube da salon illaha şart evde olmaz boşa çalışırsın diyen bazı adamları görünce motivasyonum düşmüştü :D.

Berke Fitness

80+ Bronze
Yaza kadar iyi beslenip evde disiplinli calisirsan guzel vucut yaparsin ben evden yaptim vucudumu sadece kol calisma bacak ve karına da buyuk onem ver

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Belirli seviyede evet. Hatta alet olmasına bile gerek yok. 2 haftada 4 pack çıkardım desem abartmış olmam.
Çalışmalarına dikkat et veya anlayan birisine sor derim kendi vücuduna zarar vermek istemezsin.

Yaza kadar iyi beslenip evde disiplinli calisirsan guzel vucut yaparsin ben evden yaptim vucudumu sadece kol calisma bacak ve karına da buyuk onem ver
Tamamdır hocam sanırım bilgili birisisiniz ben haftanın 3 günü çalışıyorum yeni başladım pazartesi çarşamba ve cuma aradaki günler çalışmıyorum ama bir arkadaşım aradaki günler de de karın çalışabilirsin artısı olur dedi sizce nasıl bi yol izleyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belirli seviyede evet. Hatta alet olmasına bile gerek yok. 2 haftada 4 pack çıkardım desem abartmış olmam.
Karın kası öyle biraz hocam üstüne düşülünce kolay çıkıyor ancak ben zayıf olduğumdan bana kol kası omuz genişliği ve göğüs kası lazım :D

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Üç hafta sonra bıkarsın. Olmadı, üç Ay sonra bıkarsın. Belki üç gün sonra da bıkarsın. Evde çalışmak öyle oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,766
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp
Top Bottom