zayıf olduğunuz için size kol ve göğüs lazım demişsiniz. Bu mantıklı ama karın kasına göre daha uzun sürede gelişir. Önce spor ile kilo almaya çalışman daha mantıklı.Şu cümleyi anlayamadım hocam ne demek istediniz
Biliyorum hocam tabii ki öyle şuan benim bi 5-10 kilo arasında alma hedefim var alırken de aynı zamanda vücut geliştireceğim.zayıf olduğunuz için size kol ve göğüs lazım demişsiniz. Bu mantıklı ama karın kasına göre daha uzun sürede gelişir. Önce spor ile kilo almaya çalışman daha mantıklı.
Hocam ben salon tavsiye ederim.Selamünaleyküm forum, elimde 5KG 2 tane dumbell ile barfiks çubuğu mevcut dünden itibaren evde üst vücud yani ön kol arka kol omuz sırt biceps v.s kaslarını çalışmaya başladım, çalıştığım günler Pazartesi, Çarşamba ve cuma toplam 6-7 egzersiz çalışıyorum setler halinde bunun dışında beslenmeme de dikkat ediyorum her sabah yulaf ezmesi yumurta öğlen ve akşam et balık tarzı protein ağırlıklı besleniyorum. Bilgisi olanlara sorum şu, şuanda 60 kiloyum 16 yaşındayım ve kilo alıp omuzlarımı genişletmek kol kası göğüs kası şişirmek geliştirmek istiyorum evde düzenli olarak 3 ay 6 ay gibi süreler çalışırsam yapabilirmiyim yoksa salona kaydolmam şartmıdır?
Zamanın varsa haftada 6 kere karın yapabilirsin 2 gün de bacak çalış. Kol programını sen ayarlaTamamdır hocam sanırım bilgili birisisiniz ben haftanın 3 günü çalışıyorum yeni başladım pazartesi çarşamba ve cuma aradaki günler çalışmıyorum ama bir arkadaşım aradaki günler de de karın çalışabilirsin artısı olur dedi sizce nasıl bi yol izleyeyim.
Hocam bu işlerden anlayan bi kuzenim var sordum kendisine evde dummbell ve barfiks çubuğu ile yapabileceğin hareketler kısıtlı olduğundan hafta içi her gün çalış hafta sonu dinlen dedi sence böyle yapsam bir şey olur mu gelişimim etkili hızlı olsun istiyorum.Zamanın varsa haftada 6 kere karın yapabilirsin 2 gün de bacak çalış. Kol programını sen ayarla
ben genellikle çalışıyorum evde,1 tane dumbell var 5kg gayet iyi fiziğim var.Selamünaleyküm forum, elimde 5KG 2 tane dumbell ile barfiks çubuğu mevcut dünden itibaren evde üst vücud yani ön kol arka kol omuz sırt biceps v.s kaslarını çalışmaya başladım, çalıştığım günler Pazartesi, Çarşamba ve cuma toplam 6-7 egzersiz çalışıyorum setler halinde bunun dışında beslenmeme de dikkat ediyorum her sabah yulaf ezmesi yumurta öğlen ve akşam et balık tarzı protein ağırlıklı besleniyorum. Bilgisi olanlara sorum şu, şuanda 60 kiloyum 16 yaşındayım ve kilo alıp omuzlarımı genişletmek kol kası göğüs kası şişirmek geliştirmek istiyorum evde düzenli olarak 3 ay 6 ay gibi süreler çalışırsam yapabilirmiyim yoksa salona kaydolmam şartmıdır?
bunun yerine tüp + tavuk alırım daha iyiSupplementler .com Protein Gofret 40 gr 12 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Supplementler .com Protein Gofret 40 gr 12 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ye bunlari