Microsoft
80+ Bronze
Her gün yiyebilcekmisinbunun yerine tüp + tavuk alırım daha iyi
Her gün yiyebilcekmisinbunun yerine tüp + tavuk alırım daha iyi
BU ZENCİ ABİMİZ BU VUCUDU 2 METREKALERİK HAPİSHANE HÜCRESİNDE YAPMIŞ SANIRIM GERİSİNİ SEN DÜŞÜNSelamünaleyküm forum, elimde 5KG 2 tane dumbell ile barfiks çubuğu mevcut dünden itibaren evde üst vücud yani ön kol arka kol omuz sırt biceps v.s kaslarını çalışmaya başladım, çalıştığım günler Pazartesi, Çarşamba ve cuma toplam 6-7 egzersiz çalışıyorum setler halinde bunun dışında beslenmeme de dikkat ediyorum her sabah yulaf ezmesi yumurta öğlen ve akşam et balık tarzı protein ağırlıklı besleniyorum. Bilgisi olanlara sorum şu, şuanda 60 kiloyum 16 yaşındayım ve kilo alıp omuzlarımı genişletmek kol kası göğüs kası şişirmek geliştirmek istiyorum evde düzenli olarak 3 ay 6 ay gibi süreler çalışırsam yapabilirmiyim yoksa salona kaydolmam şartmıdır?
Vücut geliştirme evde yapılmaz salon şart diyenlere çok aldırış etmiyorum hocam zaten dummbell ile barfiks çubuğu varsa bal gibide yapılır düzenli çalışma şart sadece ve bu iki alet de var bende bakalım düzenli çalışmaya başladım sonuç ne olacak göreceğiz .BU ZENCİ ABİMİZ BU VUCUDU 2 METREKALERİK HAPİSHANE HÜCRESİNDE YAPMIŞ SANIRIM GERİSİNİ SEN DÜŞÜN
Aynen öyle hocam bende bundan bahsediyorum zaten 5KG 2 dumbell var onlar hafif gelmeye başladığında 8KG 2 dumbell alacağım öyle öyle arttırırım şuan programım da hazır zaten sadece haftada kaç gün yapıp kaç gün dinleneceğime karar veremedim yani en verimli çalışma hangi şekilde olur onu araştırıyorum şuan.Dambıl ve barfiks barın varmış. Her türlü antrenmanı yapabilirsin. Tabi ki spor salonunu hiçbir şey tutamaz ama hani evde yaptığın sporda direkt sana cevap verir.
Barfiks ile sırt kol geliştirirsin.
Sadece dambıllarla kol, göğüs, sırt çalışabilirsin.
Tüm vücut çalışacaksan 1 gün yap 1 gün yapma. Ki böyle çalışman daha iyi olacağı düşüncesindeyim.Aynen öyle hocam bende bundan bahsediyorum zaten 5KG 2 dumbell var onlar hafif gelmeye başladığında 8KG 2 dumbell alacağım öyle öyle arttırırım şuan programım da hazır zaten sadece haftada kaç gün yapıp kaç gün dinleneceğime karar veremedim yani en verimli çalışma hangi şekilde olur onu araştırıyorum şuan.
8 KG dambıl almak yerine direnç bandı da düşünebilirsin.8KG 2 dumbell alacağım
Yok hocam tüm vücut değil ben zaten 7 yaşımdan 13 yaşıma kadar aktif futbol oynayan biriydim sürekli ondan dolayı bacak kaslarım fena değildir ben üst vücud çalışıyorum şuanlık karın kası da dahil değil buna ama ilerde onu da çalışacağım düzenli yani ben biceps triceps omuz ön kol arka kol göğüs kanat v.s kaslarını çalışıp geliştirmek şişirmek istiyorum.Tüm vücut çalışacaksan 1 gün yap 1 gün yapma. Ki böyle çalışman daha iyi olacağı düşüncesindeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 KG dambıl almak yerine direnç bandı da düşünebilirsin.
Tüm vücut derken onu demek istedim zaten. Göğüs, kol, sırt, omuz aynı gün. Öbür türlüsü ise bir gün göğüs, kol, öbür gün sırt, omuz misal.Yok hocam tüm vücut değil ben zaten 7 yaşımdan 13 yaşıma kadar aktif futbol oynayan biriydim sürekli ondan dolayı bacak kaslarım fena değildir ben üst vücud çalışıyorum şuanlık karın kası da dahil değil buna ama ilerde onu da çalışacağım düzenli yani ben biceps triceps omuz ön kol arka kol göğüs kanat v.s kaslarını çalışıp geliştirmek şişirmek istiyorum.
Tamamdır hocam o zaman ben bencede 1 gün yapayım bir gün yapmiym daha iyi verimli olur diye düşünüyorum bende.Tüm vücut derken onu demek istedim zaten. Göğüs, kol, sırt, omuz aynı gün. Öbür türlüsü ise bir gün göğüs, kol, öbür gün sırt, omuz misal.
Altı çizili cümlem sadece misal. Belki biraz farklıdır. İşte biceps bir gün triceps öbür gün. İtme çekme diye ayırırlar genelde.
Son olarak 8 KG almak yerine direnç bandı daha iyi olur.Tamamdır hocam o zaman ben bencede 1 gün yapayım bir gün yapmiym daha iyi verimli olur diye düşünüyorum bende.
haftada 1 gün dinlenebilirsinHocam bu işlerden anlayan bi kuzenim var sordum kendisine evde dummbell ve barfiks çubuğu ile yapabileceğin hareketler kısıtlı olduğundan hafta içi her gün çalış hafta sonu dinlen dedi sence böyle yapsam bir şey olur mu gelişimim etkili hızlı olsun istiyorum.
Nasıl yani 6 gün yapıp 1 gün mü dinleneyim? internette hep 3-4 gün çalışın diyolar ama bazı sorduğum kişilerde hafta içi full çalış hafta sonu dinlen diyor benim kafam çok karıştıhaftada 1 gün dinlenebilirsin
ege fitnessin bu antrenmanini tavsiye ederim haftada 3 gun