- Konu Sahibi Konu Sahibi
Edicem zaten hocam hedefim 1 yıl derken 1 yıl sonraki halimi hedefliyorum şuan olursa inşallah.Bir yıl sonra bırakırsan, bütün kaslar yağa dönüşür ve şişmanlarsın. Düzenli devam et.
Edicem zaten hocam hedefim 1 yıl derken 1 yıl sonraki halimi hedefliyorum şuan olursa inşallah.Bir yıl sonra bırakırsan, bütün kaslar yağa dönüşür ve şişmanlarsın. Düzenli devam et.
Öyle bir şey yok.Bir yıl sonra bırakırsan, bütün kaslar yağa dönüşür ve şişmanlarsın. Düzenli devam et.
Çalışmayan kas yağ olur.Öyle bir şey yok.
Elma armuta dönüşebilir mi?Çalışmayan kas yağ olur.
ne alaka la ? sağdan soldan duyduğun gerçekliliğini bilmediğin bilgileri millete söylemeÇalışmayan kas yağ olur.
Öhhh çalışmayan kas zayıflar üstüne de yağ konar kas yağa dönüşemez biyolojiye aykırı.Çalışmayan kas yağ olur.
Karantina temsili:evde vücut gelişmez evde yapabileceğin tek şey
Alıntıyı görüntüle
Belli başlı harkeetlrri internet üzerinden ogrenirsen ve aksatmadan yaptığın sürece kendin de gelistirebilirsinSelamünaleyküm forum, elimde 5KG 2 tane dumbell ile barfiks çubuğu mevcut dünden itibaren evde üst vücud yani ön kol arka kol omuz sırt biceps v.s kaslarını çalışmaya başladım, çalıştığım günler Pazartesi, Çarşamba ve cuma toplam 6-7 egzersiz çalışıyorum setler halinde bunun dışında beslenmeme de dikkat ediyorum her sabah yulaf ezmesi yumurta öğlen ve akşam et balık tarzı protein ağırlıklı besleniyorum. Bilgisi olanlara sorum şu, şuanda 60 kiloyum 16 yaşındayım ve kilo alıp omuzlarımı genişletmek kol kası göğüs kası şişirmek geliştirmek istiyorum evde düzenli olarak 3 ay 6 ay gibi süreler çalışırsam yapabilirmiyim yoksa salona kaydolmam şartmıdır?
Hocam göğüs için de kendime bi stand kurdum dumbell ile göğüs çalışılan hareketler çok var ve ayrıyetten şu yaydan alacağım göğüs daha iyi çalışabilmek için etkisi güzel diyorlar;Evde kol çalışmak çok basit karını da mekik ile halledersin. Göğüs ve bacak biraz zor ev ortamında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öhhh çalışmayan kas zayıflar üstüne de yağ konar kas yağa dönüşemez biyolojiye aykırı.
Evde salon kadar verimli verimli olmasa da güzel bir vücut yapılabileceğini düşünüyorum ben salona gidiyorum çok faydasını gördüm.Selamünaleyküm forum, elimde 5KG 2 tane dumbell ile barfiks çubuğu mevcut dünden itibaren evde üst vücud yani ön kol arka kol omuz sırt biceps v.s kaslarını çalışmaya başladım, çalıştığım günler Pazartesi, Çarşamba ve cuma toplam 6-7 egzersiz çalışıyorum setler halinde bunun dışında beslenmeme de dikkat ediyorum her sabah yulaf ezmesi yumurta öğlen ve akşam et balık tarzı protein ağırlıklı besleniyorum. Bilgisi olanlara sorum şu, şuanda 60 kiloyum 16 yaşındayım ve kilo alıp omuzlarımı genişletmek kol kası göğüs kası şişirmek geliştirmek istiyorum evde düzenli olarak 3 ay 6 ay gibi süreler çalışırsam yapabilirmiyim yoksa salona kaydolmam şartmıdır?