Neler Yeni

Evde vücut geliştirebilir miyim?

juliano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdem Burak Sarı
P90x programlarına bak cidden güzeller. Bulursun bir yerden indir düzenli yaparsan etkisini görürsün.

şahin doğan

80+ Platinum
evde vücut gelişmez evde yapabileceğin tek şey
1635248515916.png

şahin doğan

80+ Platinum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,145
İsim
Diyarhan
Evde kol çalışmak çok basit karını da mekik ile halledersin. Göğüs ve bacak biraz zor ev ortamında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalışmayan kas yağ olur.
Öhhh çalışmayan kas zayıflar üstüne de yağ konar kas yağa dönüşemez biyolojiye aykırı.

Lothunia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Can Kaya
Selamünaleyküm forum, elimde 5KG 2 tane dumbell ile barfiks çubuğu mevcut dünden itibaren evde üst vücud yani ön kol arka kol omuz sırt biceps v.s kaslarını çalışmaya başladım, çalıştığım günler Pazartesi, Çarşamba ve cuma toplam 6-7 egzersiz çalışıyorum setler halinde bunun dışında beslenmeme de dikkat ediyorum her sabah yulaf ezmesi yumurta öğlen ve akşam et balık tarzı protein ağırlıklı besleniyorum. Bilgisi olanlara sorum şu, şuanda 60 kiloyum 16 yaşındayım ve kilo alıp omuzlarımı genişletmek kol kası göğüs kası şişirmek geliştirmek istiyorum evde düzenli olarak 3 ay 6 ay gibi süreler çalışırsam yapabilirmiyim yoksa salona kaydolmam şartmıdır?
Belli başlı harkeetlrri internet üzerinden ogrenirsen ve aksatmadan yaptığın sürece kendin de gelistirebilirsin

Evde kol çalışmak çok basit karını da mekik ile halledersin. Göğüs ve bacak biraz zor ev ortamında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öhhh çalışmayan kas zayıflar üstüne de yağ konar kas yağa dönüşemez biyolojiye aykırı.
Hocam göğüs için de kendime bi stand kurdum dumbell ile göğüs çalışılan hareketler çok var ve ayrıyetten şu yaydan alacağım göğüs daha iyi çalışabilmek için etkisi güzel diyorlar;
10287916253234.jpg

VorleN

80+ Silver
Selamünaleyküm forum, elimde 5KG 2 tane dumbell ile barfiks çubuğu mevcut dünden itibaren evde üst vücud yani ön kol arka kol omuz sırt biceps v.s kaslarını çalışmaya başladım, çalıştığım günler Pazartesi, Çarşamba ve cuma toplam 6-7 egzersiz çalışıyorum setler halinde bunun dışında beslenmeme de dikkat ediyorum her sabah yulaf ezmesi yumurta öğlen ve akşam et balık tarzı protein ağırlıklı besleniyorum. Bilgisi olanlara sorum şu, şuanda 60 kiloyum 16 yaşındayım ve kilo alıp omuzlarımı genişletmek kol kası göğüs kası şişirmek geliştirmek istiyorum evde düzenli olarak 3 ay 6 ay gibi süreler çalışırsam yapabilirmiyim yoksa salona kaydolmam şartmıdır?
Evde salon kadar verimli verimli olmasa da güzel bir vücut yapılabileceğini düşünüyorum ben salona gidiyorum çok faydasını gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,766
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp
Top Bottom