Hocam yaş kaçtı ben 17 yaşındayım bu sene 25 iş günlük yaz stajım olacak bu sürede yakın bir akrabanın düğünü var ailem gidecek kardeşim gider mi bilmiyorum ama evde tek kalacağım kesin ve şimdiden evde tek başıma kalmaya alışmaya ilk adım olacak alışamazsam ileride büyük sıkıntılar olacağını düşünüyorum çünkü ilerde iş hayatına gireceğim şuan sevgilim yok ileride olur mu bilmiyorum ama olmadığı için evde ben hariç kimse olmayacak karanlıktan bende korkuyorum dün akşam salonda yatmak için koridorun lambasını kapattım ki evde tek de değilim kapattıktan sonra ürktüm normal geliyor artık alıştım ürkmelere sizde şimdiden alışmazsanız ileride çok sorun yaşarsınız belki psikolojiniz bile bozulabilir psikolog değilim bilmiyorum ben 2020 izmir depreminde travma yaşadım ve hala etkisindeyim ışık kapalı yatmakta zorlanıyorum yavaş yavaş alışıyorum ama hala geceleri müziksiz yatamam kuş sesi vs değil direkt kendrick lamar listem var açıyorum ne çıkarsa tüm gece öyle geçiyor sesler duyuyorsanız müzik açın karanlıktan korkuyorsanız size direkt vuran bir ışık değil de daha uzakta ki bir ışığı açıp yatın