cıngı ?Evdeki prizlere şarj aleti gibi şeyler takınca anlık cıngı çıkıyor sonra sorunsuz çalışıyor başına gelen varmı neden olabilir zararı nedir
kıvılcımdan bahsediyorsanız wattı yüksek olan adaptörlerde oluyor genelde.Evdeki prizlere şarj aleti gibi şeyler takınca anlık cıngı çıkıyor sonra sorunsuz çalışıyor başına gelen varmı neden olabilir zararı nedir
Reis kıvılcım ateş işte gözünü seveyim cıngıyıda anlamadıysan galiba doğma büyüme İstanbullusuncıngı ?
Ever kıvılcımdan bahsediyorumda reis Allahın şarj aleti waatı ne kadar yüksek olabilirki tam sokarken kıvılcım geliyor gidiyor sonra şarj oluyor sorunsuzkıvılcımdan bahsediyorsanız wattı yüksek olan adaptörlerde oluyor genelde.
yok değilim ama daha önce hiç duymadımReis kıvılcım ateş işte gözünü seveyim cıngıyıda anlamadıysan galiba doğma büyüme İstanbullusun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ever kıvılcımdan bahsediyorumda reis Allahın şarj aleti waatı ne kadar yüksek olabilirki tam sokarken kıvılcım geliyor gidiyor sonra şarj oluyor sorunsuz
ben eski monitör adaptörünü taktığımda pc deki klavye mouse bağlantısı kesilip tekrar bağlanıyo 6 lı priz monitör adaptörü dahil full priz yani dolu çıkarıp takınca oluyor bi tek bide eski sarj adaptöründe oluyo dandik olanlardanReis kıvılcım ateş işte gözünü seveyim cıngıyıda anlamadıysan galiba doğma büyüme İstanbullusun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ever kıvılcımdan bahsediyorumda reis Allahın şarj aleti waatı ne kadar yüksek olabilirki tam sokarken kıvılcım geliyor gidiyor sonra şarj oluyor sorunsuz
Evet dandik 3lü prize büyük wat harcayan bir malzeme takınca okuyor ama dandik bir priz değil 3lğ priz olmadan direk takıyorum duvardaki prize yine çıkıyor anlamadımben eski monitör adaptörünü taktığımda pc deki klavye mouse bağlantısı kesilip tekrar bağlanıyo 6 lı priz monitör adaptörü dahil full priz yani dolu çıkarıp takınca oluyor bi tek bide eski sarj adaptöründe oluyo dandik olanlardan
İnşallah çıkmaz reis eywGayet normal bi sıkıntı çıkma
Bi sıkıntı olmaz ben bazen odanın ışığını actigimda bilgisayar da aciliyor o bile sıkıntı yapmadi