Neler Yeni

Evdeki prizlere şarj aleti gibi şeyler takınca anlık cıngı çıkıyor

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ustam
Evdeki prizlere şarj aleti gibi şeyler takınca anlık cıngı çıkıyor sonra sorunsuz çalışıyor başına gelen varmı neden olabilir zararı nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,955
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Evdeki prizlere şarj aleti gibi şeyler takınca anlık cıngı çıkıyor sonra sorunsuz çalışıyor başına gelen varmı neden olabilir zararı nedir
kıvılcımdan bahsediyorsanız wattı yüksek olan adaptörlerde oluyor genelde.

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ustam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis kıvılcım ateş işte gözünü seveyim cıngıyıda anlamadıysan galiba doğma büyüme İstanbullusun😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

kıvılcımdan bahsediyorsanız wattı yüksek olan adaptörlerde oluyor genelde.
Ever kıvılcımdan bahsediyorumda reis Allahın şarj aleti waatı ne kadar yüksek olabilirki tam sokarken kıvılcım geliyor gidiyor sonra şarj oluyor sorunsuz

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Demon Shawty
Reis kıvılcım ateş işte gözünü seveyim cıngıyıda anlamadıysan galiba doğma büyüme İstanbullusun😅

Ever kıvılcımdan bahsediyorumda reis Allahın şarj aleti waatı ne kadar yüksek olabilirki tam sokarken kıvılcım geliyor gidiyor sonra şarj oluyor sorunsuz
yok değilim ama daha önce hiç duymadım

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Demon Shawty

ben eski monitör adaptörünü taktığımda pc deki klavye mouse bağlantısı kesilip tekrar bağlanıyo 6 lı priz monitör adaptörü dahil full priz yani dolu çıkarıp takınca oluyor bi tek bide eski sarj adaptöründe oluyo dandik olanlardan

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ustam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben eski monitör adaptörünü taktığımda pc deki klavye mouse bağlantısı kesilip tekrar bağlanıyo 6 lı priz monitör adaptörü dahil full priz yani dolu çıkarıp takınca oluyor bi tek bide eski sarj adaptöründe oluyo dandik olanlardan
Evet dandik 3lü prize büyük wat harcayan bir malzeme takınca okuyor ama dandik bir priz değil 3lğ priz olmadan direk takıyorum duvardaki prize yine çıkıyor anlamadım

Gayet normal bi sıkıntı çıkma
İnşallah çıkmaz reis eyw

arda.wqqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Bi sıkıntı olmaz ben bazen odanın ışığını actigimda bilgisayar da aciliyor o bile sıkıntı yapmadi

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ustam
Bi sıkıntı olmaz ben bazen odanın ışığını actigimda bilgisayar da aciliyor o bile sıkıntı yapmadi
😅 ciddimisin reis valla sıkıntı ya ışığı aç pc açılması 😅 yapacak bişey yok hayırlısı ozm eyw sağolun

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes
Sıkıntı olmaz doğal bir şey sadece prizlerin ucu aşınır biraz

Top Bottom