Evden kargo aldırmayla ilgili yardım

ForgettaShow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
690
Merhaba,

İzmir'de elden kuzenimin yardımıyla bir monitör aldım. Kuzenimin evinin bulunduğu konuma yakın bir kargo yeri yok, bu yüzden kargonun gidip onun evinden alması lazım. Biliyorum, arasak halledilir ama çok pahalı olur çünkü kargo İzmir'den çok uzağa gidecek.

İzmir'den Şırnak'a gelecek kargo, monitörün kutusu vs.'de yok. Kırılır diye korkuyorum. Kargo şirketi sağlam bir paketleme yapar mı? Bir de İzmir'de eve gidip kargoyu teslim alıp Şırnak'a gönderecek alternatif hangi kargoyu seçmeliyim? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Anlaşmalı kargo vs. nasıl ayarlarım, normalde çok tutar oradan buraya.

Merhaba,

İzmir'de elden kuzenimin yardımıyla bir monitör aldım. Kuzenimin evinin bulunduğu konuma yakın bir kargo yeri yok, bu yüzden kargonun gidip onun evinden alması lazım. Biliyorum, arasak halledilir ama çok pahalı olur çünkü kargo İzmir'den çok uzağa gidecek.

İzmir'den Şırnak'a gelecek kargo, monitörün kutusu vs.'de yok. Kırılır diye korkuyorum. Kargo şirketi sağlam bir paketleme yapar mı? Bir de İzmir'de eve gidip kargoyu teslim alıp Şırnak'a gönderecek alternatif hangi kargoyu seçmeliyim? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Anlaşmalı kargo vs. nasıl ayarlarım, normalde çok tutar oradan buraya.
kargo şubesi paketlemez büyük ürünleri monitörde dahil kırılmaması için senin iyice paketlemen lazım ne kadar ödedin aldınmı monitörü bilmiyorum olduğun yerden alsan daha mantıklı

Kargo firması paketlemez, kendi logolarının olduğu ambalajı sararlar en kötü. Sen iyice patpat ambalajına sarman lazım ki kırılmasın. Ayrıca senin şubeye gidip vermen ile, kargo firmasının kapıya gelip almasının arasında o kadar fark olacağını sanmıyorum. Bunun için bile arayıp sorabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,035
Üyeler
184,721
Son üye
MKalkan
Geri