Neler Yeni

Eve gizlice nasıl kargo sokabilirim?

Clayz

80+ Silver

Tankman

80+ Bronze
Şimdi vericeğim taktiklere kulak ver hayatında görüp görebileceğin en baskın ebeveynli bir aileden geliyorum. Şimdi öncelikle evine tabikide sipariş vermiceksin başka biyere vericeksin arkadaşına mahallenizde tanıdığın bir esnaf olur falan sonra çantayla falan dışarı çıkıcaksın artık söylediğin kargonun büyüklüğüne bağlı bu. Gidiceksin alıcaksın bıraktığın yerden kargoyuda orda açıcaksın sadece ürünü koyucaksın çantaya ve eve öyle gidiceksin. Ha oldu da çantanı açtılar eve girince falan benimkiler yapıyodu ben önce kapının önüne bırakıyodum aradan 15 dk falan geçince şu kapının önündeki ayakkabiları düzenliyim diyip kapıyı açardım ayakkabıları dünzenlerdim hırkamın içine sokuşturup odama giderdim

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sefer
Kargonun geldiğinden haberleri olmasın sen kargoyu alınca da kıyafetine saklayıp içeri sok.

MufasaBoss

80+ Bronze
Eve nasıl gizlice kargo alabilirim Ailem internet alışverişine karşı olduğu için gizli sokmak istiyorum.
Knk Trendyol Veya Hepsiburada Otomatları Oluyor Kargo Seçeneğinde Görebilirsin Kodu Yazıyorsun Otomat Sana Veriyor Gel Al Noktası
Screenshot_51.png

Olm hâlâ konuşuyonmu sen 😂😂😂
Artık nasıl laf dediysem acısı gitmemiş ben ne yazdığımı unuttum sen azdaha kudur bu akşam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bağlanmış köpekler gibi bir şey yapamıyor ama birşeyler anlatmaya çalışıyor sjdjdjdj bu gece uyku yok sana acısı saat 6 gibi gider😂😂😂
Aga şu an varya öyle bi acıyoki off

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
Ailenden gizli iş yapma ne sipariş ediceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve o hiçbirzaman cevabı gelmeycek soru
yapsın dostum benım aılemde pc ekıpmanı almamı artık hos karsılamıyor turlu turlu yalan uyduruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Batuhan Bulut
Şimdi vericeğim taktiklere kulak ver hayatında görüp görebileceğin en baskın ebeveynli bir aileden geliyorum. Şimdi öncelikle evine tabikide sipariş vermiceksin başka biyere vericeksin arkadaşına mahallenizde tanıdığın bir esnaf olur falan sonra çantayla falan dışarı çıkıcaksın artık söylediğin kargonun büyüklüğüne bağlı bu. Gidiceksin alıcaksın bıraktığın yerden kargoyuda orda açıcaksın sadece ürünü koyucaksın çantaya ve eve öyle gidiceksin. Ha oldu da çantanı açtılar eve girince falan benimkiler yapıyodu ben önce kapının önüne bırakıyodum aradan 15 dk falan geçince şu kapının önündeki ayakkabiları düzenliyim diyip kapıyı açardım ayakkabıları dünzenlerdim hırkamın içine sokuşturup odama giderdim
Reis express kargoda oluyir mu ya da UPS da?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,012
İsim
Mert Metshi
alisverise karsi olma sebepleri dolandirilmak ise eve siparis ver gelince bakin dolandirilmadik aldigim urun geldi dersin👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Top Bottom