Neler Yeni

Eve İnternet Önerisi

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Arkadaşlar yıllardır ttnet kullanıyorum şu an 35mb nete 130 veriyorum. Martta taahhüdüm bitiyor. Bugün aradılar 75mbps 200 tl tekrar taahhüt yapalım dediler. Dedim fiber yoktu 75 nasıl veriyosunuz. Artık verebiliyoruz altyapınız destekliyor dediler. Şimdi ben bu ttnetten kurtulmak istiyorum fakat turknete baktığımda altyapım görünmüyor. Diğer markalarda da görünmüyor. Hep 24 mb e kadar alabilirim olarak görünüyor. Ne yapayım ben ttnetle devam mı edeyim?

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Turknette altyapı gözükmeme sebebi boşta port olmadığı için olabilir, ben kendim turknet kullanıyorken bile turknet altyapı sorgusunda altyapı yok çıkıyor

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turknette altyapı gözükmeme sebebi boşta port olmadığı için olabilir, ben kendim turknet kullanıyorken bile turknet altyapı sorgusunda altyapı yok çıkıyor
O zaman mecbur ttnet devam edeceğim herhalde.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yıllardır ttnet kullanıyorum şu an 35mb nete 130 veriyorum. Martta taahhüdüm bitiyor. Bugün aradılar 75mbps 200 TL tekrar taahhüt yapalım dediler. Dedim fiber yoktu 75 nasıl veriyosunuz. Artık verebiliyoruz altyapınız destekliyor dediler. Şimdi ben bu ttnetten kurtulmak istiyorum fakat turknete baktığımda altyapım görünmüyor. Diğer markalarda da görünmüyor. Hep 24 mb e kadar alabilirim olarak görünüyor. Ne yapayım ben ttnetle devam mı edeyim?
Twitter üzerinden TT Destek yazıp benzersiz indirim 3 kampanyasından yararlanmak istiyorum diye belirtip tekrar aramalarını iste. Bakalım yeni teklifleri ne kadar olacak? Ona göre TTNetten devam et. Eğer zam gelirse 1 Ekim sonrası diğerleri de zamlanır.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Bir de Millenicom'la görüşün siz.

Bünyamina

80+ Platinum
net üzerinden 195 tl ye 75 mbps fiyatı var bende
35 mbps 5.5 up a 158tl veriyorum yani o hızı verebiliyorlarsa kesintisiz alabileceksen bence yapılabilir

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
net üzerinden 195 TL ye 75 mbps fiyatı var bende
35 mbps 5.5 up a 158tl veriyorum yani o hızı verebiliyorlarsa kesintisiz alabileceksen bence yapılabilir
Benim sorunum zaten internetin kesilmesi. Ayda 2-3 gün mesela saçmasapan zamanlarda internet kesiliyor. Şöyle 2-3 saat sonra kendiliğinden geliyor. Can sıkıcı bir durum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113

Bünyamina

80+ Platinum
Benim sorunum zaten internetin kesilmesi. Ayda 2-3 gün mesela saçmasapan zamanlarda internet kesiliyor. Şöyle 2-3 saat sonra kendiliğinden geliyor. Can sıkıcı bir durum.
o kesinti gibi bende değil de arada nadirde olsa gidebiliyor ama çok sorun değil benim için çünkü bana vaat edileni veriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,544
Üyeler
159,634
Son üye
eren78
Top Bottom