Neler Yeni

Eve Yeni Gelen Kediye Ne Yapabilirim

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
@Yasin / EsquaReD @Ripple @Lecter dostlar selam saat 6 gibi uyandım hemen kediye bakmaya gittim iki tane koltuk var bizim onlarin arkasında uzanabilecegi yerler var koltuklarda yer değiştirip duruyor bu şero 😁
Annemler yemeğini ve kumunu ben uyurken 1.koltugun oraya almışlar ben bir geldim kumuna tuvaletini yapmis hemen temizledim ama ismini Ellie koydum bu arada TLOU'yi çok sevmemden kaynaklı @isikt11 her neyse ama kumunun birazını yani hatta koyduğum kumun %25 i dışardaydı hemen kumu ve pisliği temizledim ama mama yememişti kaç saat oldu yok yemiyor inat etti ama geldiğimde ben bunu 2.koltugun arkasında buldum bu beni takip etmeye başladı yani benden kaçmak yerine full peşimde yanımda geziyor kendini sevdiriyor biraz açıldı yani neyse biraz kucağımda gezdikten sonra mamasını ona sürdüm yemedi bende kuru mamayı elime alıp ona verdim o şekilde birazcıkta olsa yedi ama gidip kendi mama kabından yemiyor bir fikriniz var mı her neyse yine biraz zaman geçirdikten sonra odaların tamamını açtım ona özellikle kendi odama soktum çünkü ilk geldiğinde yatağın altına giriyordu 5 6 saat çıkmıyordu bu sefer gelişme var yatağın altına girmedi yavaş yavaş odanın her yerini kolaçan etti farklı bir odaya geçtik sonra tekrardan şuan oturma odasındayız kapı açık diğer odaların kapısı kapalı ne olur ne olmaz bir kaç fotoğraf bırakıyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çok tatlı ya gercekten
Çok güzel gerçekten mama veriyorsan ev yemeği vermemen gerekiyor yoksa mamayı yemez bidaha. Kumada alıştırma bence hem kötü koku yayıyor hem ortalığı dağıtıyor dışarıya yapmaya alıştır kumu kaldır ortadan bide kedinin göreceği dışarı çıkış yeri olan bi yer olsun ordan çıkar yapar gelir kendisi.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
Çok güzel gerçekten mama veriyorsan ev yemeği vermemen gerekiyor yoksa mamayı yemez bidaha. Kumada alıştırma bence hem kötü koku yayıyor hem ortalığı dağıtıyor dışarıya yapmaya alıştır kumu kaldır ortadan bide kedinin göreceği dışarı çıkış yeri olan bi yer olsun ordan çıkar yapar gelir kendisi.
Apartman gibi bir yerde olduğumuz için dostum o pek mümkün değil 😓 ev yemeği vermiyoruz zaten parazit yapiyormus ama dediğim gibi kabından yemiyor nedense

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Apartman gibi bir yerde olduğumuz için dostum o pek mümkün değil 😓 ev yemeği vermiyoruz zaten parazit yapiyormus ama dediğim gibi kabından yemiyor nedense
Aç kalınca nasıl yer biliyon mu zorlama yemesi için. Apartmansa tuvalet olayı sıkıntı biraz kumla uğraşcanız artık.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
Aç kalınca nasıl yer biliyon mu zorlama yemesi için. Apartmansa tuvalet olayı sıkıntı biraz kumla uğraşcanız artık.
Valla evet uğraşıyoruz
Yok dostum kaç saatten beri yemek yemedi kesin açtır

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ne diyorsunnn????? Kum temizlemek kedi bakmanın bir gerçeği dostum. Köpek değil bunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla evet uğraşıyoruz
Yok dostum kaç saatten beri yemek yemedi kesin açtır
Yaş mamayı denedin mi? Acıkmıştır cidden o kadar saattir.

Kum değiştirmekten erinecekse bir insan kedi bakmamalı zaten.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
Ne diyorsunnn????? Kum temizlemek kedi bakmanın bir gerçeği dostum. Köpek değil bunlar.

Dostum direk konservesini önüne koydum yaş mamanın ama yok bana mısın demiyor yine 3 saat kadar önce yatagimin altına indi korkup çünkü benim aileden korkuyor benim aileden korkunca benden de korkuyor gelmiyor 2 saat kadar çıkmayınca babamla gidip aldık içeriye oturma odasına goturduk elimizi koklamaya baslayinca yemeğini elimle yedirmek yerine direk kabıyla onune koydum yedi o biraz mutlu etti ama hala korkuyor umarım yakın zamanda düzelir odama alamıyorum yatağın altına girer diye şapşal şey
Kum konusuna gelince tabi ki değiştirmek zorundayım o benim sorumluluğum

Screenshot_2021-01-01-14-41-06-91.jpg

IMG20210101083349.jpg

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin

Kardeş ben sevmiyorum temizlemesini. Sen temizlersin. O koku etrafı batırması her seferinde onunla uğraşmak belliki evde kedi beslememişsin.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kardeş ben sevmiyorum temizlemesini. Sen temizlersin. O koku etrafı batırması her seferinde onunla uğraşmak belliki evde kedi beslememişsin.
2 Tane kedi beşledim 4 yıldır. Senden daha iyi bildiğime eminim o kokuyu. .d Tuvalete koyunca bir sorun olmuyor. Koku azaltıcı kumlar var.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
2 Tane kedi beşledim 4 yıldır. Senden daha iyi bildiğime eminim o kokuyu. .d Tuvalete koyunca bir sorun olmuyor. Koku azaltıcı kumlar var.
Aynen bende öyle diye biliyorum koku durumunda tek rahatsız eden kesinlikle yaş mamaydı

Top Bottom