Neler Yeni

Everest All In One Bilgisayar Çıkarıyor!

Sizce Nasıl?

• Oy kullanan toplam üye
    32

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Everest markası bildiğiniz üzere gaming laptop çıkartmıştı üreticileri clevo idi ve everest one bilgisayarda çıkartıyor one bilgisayar ne derseniz monitörün içine kasadaki parçaları koyuyorlar monitör bir pc oluyor everest markasıda bunu yapmış üreticisi kim bilmiyorum ürün dış görünüş olarak iyi bence özellik konusunu bende çok bilmiyorum ama bu bilgisayar ofis işleri için yani oyun için değil iyi gibi duruyor ama bilmiyorum sizin düşünceleriniz neler ürünün özelliklerine bakarak yorum yapalım lütfen üstünde yazana göre değil.
Şu anda en ucuz 6500tl=https://www.adresofis.com/urun/everest-everone-eo-24/

oneeverest.png

Resimler

EO_24_EVERONE_00 (1).jpg

EO_24_EVERONE_02.jpg
EO_24_EVERONE_03.jpg

EO_24_EVERONE_04.jpg

EO_24_EVERONE_05.jpg

Son düzenleme:

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Everest markası bildiğiniz üzere gaming laptop çıkartmıştı üreticileri clevo idi ve everest one bilgisayarda çıkartıyor one bilgisayar ne derseniz monitörün içine kasadaki parçaları koyuyorlar monitör bir pc oluyor everest markasıda bunu yapmış üreticisi kim bilmiyorum ürün dış görünüş olarak iyi bence özellik konusunu bende çok bilmiyorum ama bu bilgisayar ofis işleri için yani oyun için değil iyi gibi duruyor ama bilmiyorum sizin düşünceleriniz neler ürünün özelliklerine bakarak yorum yapalım lütfen üstünde yazana göre değil.

Alıntıyı görüntüle

Resimler

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Monitör işi basit bir şey değil. Büyük firmaların dahi sorun çıkarabildiği bir ürün de everest hiç güven vermez :)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Evet dostum ürüne göre değil markaya göre eleştri yapacağım her zamanki gibi. Zaten üstünde Everest logosu da var ne diyeceğim belli.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör işi basit bir şey değil. Büyük firmaların dahi sorun çıkarabildiği bir ürün de everest hiç güven vermez :)
Monitör değilki bu bir bilgisayar güven vermez konusu için kesin bir şey diyemem önemli olan fiyat özellik ve teknik destek bence

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Evet dostum ürüne göre değil markaya göre eleştri yapacağım her zamanki gibi. Zaten üstünde Everest logosu da var ne diyeceğim belli.
Ama bazıları gerçekten öyle yapıyor ondan yazıyorum bu forumda çok yok ama yapanlar var hatta bir kere birisine bunun hakkında bir soru sormuştum aynı 2 ürünü sordum ona gamenote olana iyi dedi rampage olana kötü dedi halbuki ürünler aynı idi

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ama bazıları gerçekten öyle yapıyor ondan yazıyorum bu forumda çok yok ama yapanlar var hatta bir kere birisine bunun hakkında bir soru sormuştum aynı 2 ürünü sordum ona gamenote olana iyi dedi rampage olana kötü dedi halbuki ürünler aynı idi
Bazıları mı? Sorsan herkes bu ürüne kötü der.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Bazıları mı? Sorsan herkes bu ürüne kötü der.
Çoğu kişi kötü der doğru ama sırf everest olduğu için yani ürünün özellik ve fiyatına bakmadan kötü demek bence yanlış ha ürün iyi mi? orasını ben çok bilmiyorum

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
AİO PC her markanın harcı değil.
Sıkıntısı olmaz ve fiyatı iyi ise alınabilir.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.

Alıntıyı görüntüle

Resimler

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dış görünüş olarak gayet iyi.
İps olması da iyi ama sorunsuz olacağının garantisi yok.
Biraz saçma gelebilir ama uzun süre kullanılıp sorun çıkarmadığını duymadıkça everest gibi firmaların pahalı ürünlerini almam.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

ŞahinBaşaran