🔥İndirim Everest Beyaz Şeffaf Mouse 449 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,576
Son düzenleme:
Ya kardeşim 2025'teyiz. Ne biçim ergonomik fareler var, dikey fareler var. Bu saçmalık nedir be

amazonda ugreen mouseler daha ucuzken neden alalım ki?

ama sen daha samimisin

Güzel fare hocam

Ekler

• Screenshot_20250910_151737_Chrome.webp
    Screenshot_20250910_151737_Chrome.webp
    55 KB · Hit: 300
forum sahibiyle ters düşmekten banlandınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Everest çöp, alınmaz demeden önce:
Abdullah Hacıgül daha önce bu mouseı çok beğendiğini ve özel indirim ayarlatacağını söylemişti. Dediği gibi özel indirim ayarlatmış Abdullah abinin bir bildiği vardır.

bu arada bence güzel değil şeffaf tasarımlar bana kötü geliyor

Bir insanın kendi forumunda bile itibar anlamında bu kadar küçük duruma düşmesi cidden üzücü.

• Hahaha
Reaksiyonlar: ghnn
ben de 60 daha koyar aynı özellikte en azından marka ürün alırım diyeceğim de
hemen insanlar üşüşecekler 6000 daha koyar karbon fiber mouse alırım diye o yüzden yazamadım

Bu güzel ama pilliymiş hocam. Konudaki paylaşılan şarjlı. Bence şarjlı olması daha worth.
Hocam zaten bunu alırsam lego kitapligima koyar sergilerim. Biraz değişik ürün hobisi olanlar için.

ürünü ben hediye olarak aldım ürün güzel günlük kullanım için ama oyundur vs gelmez alçak

Everest çöp, alınmaz demeden önce:
Abdullah Hacıgül daha önce bu mouseı çok beğendiğini ve özel indirim ayarlatacağını söylemişti. Dediği gibi özel indirim ayarlatmış Abdullah abinin bir bildiği vardır.

Abdullah abinin tek bildiği nasıl para kazanabilirim. Çöp sistem toplamalar çöp ürün reklamını yapmalar çöp içerik çekmeler kısaca 3 çöp ile abdullah abini yolluyoruz eskiden gerçek içerik indirim kovalayan biri vardı zamanla herkes bozuluyor tabi. Bu arada ürün çöp değil leş herkes çok fazla oluşan geçikmeden şikayetçi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri