Neler Yeni

Everest EFN-487 6" Mini USB Vantilatör 94 TL!

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@ijustfaruk hocam yine sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Aliexpress' den ucuza alsak mı daha mantıklı yoksa önerdiğiniz marka var mı?
Hocam bu arkadaş çok soğutmuyor aliexpresste satılanlar iyi birkaç yıl önce bimden starcom markalı almıştım mod ayarı şarjı vs gayet güzeldi 100 TL gibi absürt bi fiyata gelmiyorsa alınır 60-70 vermeye değer hatta Türkiye'de varsa alabilirsiniz el fanı diye geçiyor

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Ömür AYCIL
Zamanında piranha marka almıştım 2 tane canavar gibi üflüyolar çok faydalı masabaşında oturan için

Wonzart23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Bori
hangi ürün alınmalı şimdi pc başında kullanmak için?

Akanzai

80+
Sana zahmet hocam gelince bilgi verirsen idare etmelik düşünüyorum bende almayı
Hocam kargo elime az önce ulaştı hemen testini yaptım.Öncelikle fan oldukça sessiz.Asla rahatsız edecek bir gürültüsü yok.Serinletmesine gelirsek maksimum 70cm mesafe için yeterli bir serinlik sağlıyor.Aman aman bir üfürmesi yok.Bilgisayar başında oturanlar için tasarlanmış.Yumuşak bir esinti veriyor.Benim işimi gördüğünü söyleyebilirim.Fakat tabi daha iyi olmasınıda beklerdim.Yapı kalitesi çok kötü değil.Kutudan ayakçıklarda çıkıyor.Ama zaten sallanmıyor takmaya gerek duymadım.Çin malı kokusuda yok.Ürün orjinal kutusunda Everest marka.Öyle yani fiiyatını karşılıyor diyebilirim.

Son düzenleme:

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Buğra Acar
Hocam kargo elime az önce ulaştı hemen testini yaptım.Öncelikle fan oldukça sessiz.Asla rahatsız edecek bir gürültüsü yok.Serinletmesine gelirsek maksimum 70cm mesafe için yeterli bir serinlik sağlıyor.Aman aman bir üfürmesi yok.Bilgisayar başında oturanlar için tasarlanmış.Yumuşak bir esinti veriyor.Benim işimi gördüğünü söyleyebilirim.Fakat tabi daha iyi olmasınıda beklerdim.Yapı kalitesi çok kötü değil.Kutudan ayakçıklarda çıkıyor.Ama zaten sallanmıyor takmaya gerek duymadım.Çin malı kokusuda yok.Ürün orjinal kutusunda Everest marka.Öyle yani fiiyatını karşılıyor diyebilirim.
Sağol hocam geri dönüş için fiyatı bir tık yükselmiş kupon yakalarsam çekicem bende bitane :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
-
kesinlikle bilgisayarın usblerine bağlamayın, laptop/masaüstü farketmez. telefon şarj başlığına takın prize öyle kullanın kullanacaksanız. dost tavsiyesi.

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
Hocam bu arkadaş çok soğutmuyor aliexpresste satılanlar iyi birkaç yıl önce bimden starcom markalı almıştım mod ayarı şarjı vs gayet güzeldi 100 TL gibi absürt bi fiyata gelmiyorsa alınır 60-70 vermeye değer hatta Türkiye'de varsa alabilirsiniz el fanı diye geçiyor
Hocam Trendyol' da 126 TL şu anda. https://tr.aliexpress.com/item/1005005361732130.html Aliexpress' teki 56 TL' ye geliyor. Sizce işe yarar mı Aliexpress' teki ?

alzisthat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Furkan örnek
pc başında çok darlanıyorum usb vantilatör arıyorum bu alınır mı

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu tip fanlar ne kadar işe yarıyor, yaklaşık ne kadar düşürür sıcaklığı ?
Şarjlı el fanı olduğu için büyük bir vantilatör kadar etkili değil tabikide ama pervanesi küçük olduğu için baya iş yapıyor masada kullanırsan vantilatörü aratmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,465
Üyeler
172,236
Son üye
B1rumut
Top Bottom