Everest EFN-487 6" Mini USB Vantilatör 94 TL!

Bu ürünlerin hepsi neredeyse işlevsiz. Üfürme ile alakalı değil, doğrudan veya dolaylı olarak gelen havayı almanız sizi hasta yapar. Bunun yanında çoğunda da fan sesini duyarsınız doğal olarak.

Yok hocam kasa direkt masayla dip dipe bazıları çok ısınma yapıyor o yüzden sordum
ben bimden almistim aynisindan gecen gun motoru bozuldu uzun sure kullandim ama guzel ufluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.a101.com.tr/elektronik/kiwi-kfan-7604-klipsli-masa-ustu-fan-mavi/ gecen gun bu urun geldi a101 e bundan kullaniyorum suanda ustteki urun ile birlikte guzel sogutuyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gecen sene almistim gecen hafta motou bozuldu

Son düzenleme:
Hocam almayın aldırtmayın. Bende var kendini bile soğutamıyor. Yani A4 kağıdı alıp kendini yelle daha çok serinlersin.

Ekran görüntüsü 2023-07-04 215031.png

2 gün önce almıştım tam :/
Bu arada gayet güzel üflüyor marka model çok fark etmez zaten bu fiyatta.

senin şanssızlığına olmuştur o ürün bende kullandım 1 sene sonunda yanık kokusu gelmeye başladı sonra içindeki pervane düştü takayım derken daha berbat ettim attım çöpe

Neyin şanssızlığı hocam? Cep telefonu mu bu kronik sorunlu çıksın? Seninki dakikada 300 tur dönüyordu da benimkisi 120 tur mu dönüyordu? Güzel değil bu ürün bana göre. Kullandım tecrübe ettim tecrübemi aktardım bu kadar basit.

Bimden bunu aldım 4-5 gündür kullanıyorum çok iyi 3 kademesi var ve 1500mah bataryası var tam bir fiyat performans

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-07-04 221308.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-04 221308.png
    403.8 KB · Hit: 103
Bende 2 tane var. Birini ofiste birini evde kullanıyorum. Fan bıçakları çok ince metal. Onlara dikkat eder eğip bükmezseniz sessiz çalışıyor ve güzel soğutuyor. İkisini de bilgisayara bağlı kullanıyorum.

Arkadaşlar bir iki gün bekleyin.Ürün elime gelince en doğru yorumu benden duyarsınız zaten.

@ijustfaruk hocam yine sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Aliexpress' den ucuza alsak mı daha mantıklı yoksa önerdiğiniz marka var mı?

Geri