san_ozsaho
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 93
- İsim
- Şan Özşaho
Serbest muhasebeciler'de şirketlere evrak almaya ve veri işlemeye giderler, aynı şekilde kendi bürolarında da bu işi yapabilirler. Adı üstünde serbest muhasebeci şirketlere de gider, kendi bürosundan da çalışır, Her detayı yazmadım diye üste çıkmaya çalışmayın artık, bana numpad(bakın düzeltiyorum) tuşları ne işine yarıyor ne içn kullanıyorsunuz yazısını yazdıktan sonra ben ona bir işte bir şirkette çalışırsa öğreneceğini öyledim çünkü herkes vergi ödüyor girdierini çıktılarını excel üzerinden kayıt ediyor, ay sonu elde ne kalmış bir bakıyor ya hani, kısacası bir şekilde o bilgisayarda excel açılıyor numpad ile de çok seri bir şekilde veri girişini yapabildiğini söyledim, yazdıklarımı farklı yöne çekmeyin. Konuşmaya dahil olma şeklinizden zaten amacınızın karşınızdakine ters düşmek olduğu belli oluyor. Siz bu şekilde konuyu benim yazım yanlışlarıma getirerek olayı farklı yerlere çekmeye devam edin benim sizin gibilere harcayacak daha fazla zamanım yok. Bana karşı tarafın savunuculuğunu yapıp sonra da ben sizin karşınızda değilim gibi boş gevezelikler yapmayın biraz yazdıklarınızın arkasında durun. Ben size ürün hakkında fikirlerinize açık görüşlülükle saygı duyarım derken sizin benim hakkımda söylediklerinize sessiz kalacağım anlamını taşımıyor bu.Doğrudur hocam birden fazla mesajda aynı yazım hatasını yapmışsınız Serbest muhasebe dediğinizdeki yanlışı değiştirmiyor, şirket hayatıyla ilgili yorum yapmayın madem. Sırf kendinizi haklı çıkarmak için alıntılamadığım mesajdaki "şirket" ibaresini iş'e çevirmeniz yanlış olduğunuzun farkında olduğunuzu gösteriyor, ve gülünç bir durum.
Mantıklı olmadığına dair fikrinizi yazmak başka, şirket hayatına girmemişsindir demek başka. Ben sizin ne işle uğraştığınızı bilmeden yorum yapıyorum oluyorum da siz başkasına şirket hayatına girmemişsindir derken olmuyor musunuz?
Ben sana herhangi bi yerde görüşün yanlış ya da numpad gereksiz bir şey demiş miyim?
Ne kadar açık görüşlü olduğunuzu benim sizden rahatsızlık duyduğumu düşünmenizden ve okuduğumu anlama eksikliğim olduğunu söylemenizden anlayabiliyorum.
Numpade de kaç mesajdır numlock diyorsunuz ona mı güleyim argümanlarınıza mı güleyim. Akşam akşam iyi eğlendirdiniz Allah da sizi güldürsün.