Neler Yeni

Everest KM-6283 Kablosuz Q Multimedia Klavye + mouse + mouse pad seti 835₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Şan Özşaho
Hocam senin youtubeden formül nasil yapılır izlediğin kadar benim formül yazmışlığım var excellde haberin olsun
Madem o kadar iyi excell kullanmasını biliyorsun, numlock'la ne kadar seri veri girebileceğini de biliyorsundur o zaman, bizde muhasebe işinde bütün günümüz excelle ve türevleriyle geçiyoruz, formül yazmanın kitabını muhasebeciler yazıyor bunun bilincindesindir, 2 formül yazacak diye sizin gibi eğlencesine excell'e girmiyoruz yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer Faruk
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Hayat oyundan ibarette değil, excell kullanmıyorsun daha iş hayatına girmemişsin demektir
tamamda adamlar zaten işte kullanılsın diye yapmamış bu klavyeyi numlock çok isteyen ofis klavyesi kullanabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Ben aldım hocam, link için teşekkür ederim. Kız arkadaşım böyle şeylere bayılır, iş yerinde kullanabileceği tarzda bir ürün bizim için. Şirinde duruyor ne yalan söyleyeyim şimdi. :D
Yılbaşı için hediye arıyordum biraz erken bir hediye olacak bu ama olsun, tekrar teşekkürler yorumları da hoşuma gitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Şan Özşaho
tamamda adamlar zaten işte kullanılsın diye yapmamış bu klavyeyi numlock çok isteyen ofis klavyesi kullanabilir.
Pardon da neyde kullanılsın diye yapılmış acaba, bu ne saçma bir yorum böyle, sanada o zaman sırf oyun için satılan çeyrek klavyelerden verelim wasd ve yarım space tuşu olan minik kompakt bir oyun klavyesi. Sen sadece klavyeyi tek bir şey için mi kullanıyorsun anlamadım klavye 1 adet alırsın her şey için kullanırsın,

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer Faruk
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Pardon da neyde kullanılsın diye yapılmış acaba, bu ne saçma bir yorum böyle, sanada o zaman sırf oyun için satılan çeyrek klavyelerden verelim wasd ve yarım space tuşu olan minik kompakt bir oyun klavyesi. Sen sadece klavyeyi tek bir şey için mi kullanıyorsun anlamadım klavye 1 adet alırsın her şey için kullanırsın,
ben klavye ile bir iş yapmıyorum oyun oynuyorum ve numpad benim için gereksiz sen kendine göre yorum yapıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Madem o kadar iyi excell kullanmasını biliyorsun, numlock'la ne kadar seri veri girebileceğini de biliyorsundur o zaman, bizde muhasebe işinde bütün günümüz excelle ve türevleriyle geçiyoruz, formül yazmanın kitabını muhasebeciler yazıyor bunun bilincindesindir, 2 formül yazacak diye sizin gibi eğlencesine excell'e girmiyoruz yani
Keşke o kadar kullandığınız programın adını yazmayı da bilseniz hocam. Şirket hayatıyla pek içli dışlı olduğunu iddia eden siz için şöyle bir şey söyleyeyim, çalıştığınız yerde ekipmanı zaten şirket sağlıyor. Evden klavye götürmüyorsunuz :) Gelip burda durup dururken ne diye adama iş hayatına girmemişsindir diye artistlik taslıyorsunuz anlamadım. Kaldı ki burası kitlesi belkide %95+ oyuncu olan bir forum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Şan Özşaho
Keşke o kadar kullandığınız programın adını yazmayı da bilseniz hocam. Şirket hayatıyla pek içli dışlı olduğunu iddia eden siz için şöyle bir şey söyleyeyim, çalıştığınız yerde ekipmanı zaten şirket sağlıyor. Evden klavye götürmüyorsunuz :) Gelip burda durup dururken ne diye adama iş hayatına girmemişsindir diye artistlik taslıyorsunuz anlamadım. Kaldı ki burası kitlesi belkide %95+ oyuncu olan bir forum.
Öncelikle telefon üzerinden yazıyorum yazım hatası yapmış olabilirim, şirketlerde tabi ki pc setup'ı oluyor ama siz serbest muhasebeci nedir bilir misiniz acaba ?Tam olarak ne iş ile uğraştığımı bilmeden yorum yapıyorsunuz, forum herkese açık olan bir yer ben sadece kendi fikrimce numlock'suz klavye'nin mantıklı olmadığına dair fikrimi buradaki herkesin yapabileceği gibi yazdım. Siz ve sizin gibi belirli bir düşünceden farklı düşünen insanlara karşı bir rahatsızlığınızın olması ve bunu ölümüne savunuyor olmanız benim hiç umurumda değil, farklı fikir ve görüşlerden rahatsız oluyorsan kusura bakmayın ama siz ve sizin gibilerin forum kullanmamanız daha iyi olacaktır, Ben durumumu ve durumuma uygun olmayan bu klavyeyi eleştirdim tabi sizin gibiler gerek mesleğimi gerek numlock tuşunun günlük kullanımını sorgulaması ve eksiğimi bulup bunu kullanmaya çalışması nasıl bir durumda olduğunuzu zaten bana belli ediyor. Adama iş hayatına girmemissindir tarzı bir laf etmemin sebebi kendisinin daha numlock'l tuşunun ne işe yaradığını bilmiyormuş gibi davranmasından dolayı kendisine iş hayatına girince kullanmaya başlayacağını anlatmak amaçlı yazıldı. Tabi okuduğunuzu anlama da eksik olunca bu tarz şeyleri anlayamıyor olmanız normal. Forum'un yas kitlesi veya ilgi alanları beni ilgilendirmiyor, mantık çerçevesinde yazıldığı sürece her fikir ve görüşe açık olan birisiyimdir. Bana şu nedenlerle almak mantıklı sizin durumunuza çok mantıklı bir karar olmuyor evet, diyeceğine 2 gün önce sipariş ettiği klavye'yi bana ölümüne savunmaya çalışıyor, yok efendim numlock ne işe yarıyormuşta numlock'suz excell kullanılabiliyormuşta gibi gibi laflarıyla olayı gereksiz yere uzatan o arkadaştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Öncelikle telefon üzerinden yazıyorum yazım hatası yapmış olabilirim, şirketlerde tabi ki pc setup'ı oluyor ama siz serbest muhasebeci nedir bilir misiniz acaba ?
Doğrudur hocam birden fazla mesajda aynı yazım hatasını yapmışsınız :) Serbest muhasebe dediğinizdeki yanlışı değiştirmiyor, şirket hayatıyla ilgili yorum yapmayın madem. Sırf kendinizi haklı çıkarmak için alıntılamadığım mesajdaki "şirket" ibaresini iş'e çevirmeniz yanlış olduğunuzun farkında olduğunuzu gösteriyor, ve gülünç bir durum.
Tam olarak ne iş ile uğraştığımı bilmeden yorum yapıyorsunuz, forum herkese açık olan bir yer ben sadece kendi fikrimce numlock'suz klavye'nin mantıklı olmadığına dair fikrimi buradaki herkesin yapabileceği gibi yazdım.
Mantıklı olmadığına dair fikrinizi yazmak başka, şirket hayatına girmemişsindir demek başka. Ben sizin ne işle uğraştığınızı bilmeden yorum yapıyorum oluyorum da siz başkasına şirket hayatına girmemişsindir derken olmuyor musunuz?

Siz ve sizin gibi belirli bir düşünceden farklı düşünen insanlara karşı bir rahatsızlığınızın olması ve bunu ölümüne savunuyor olmanız benim hiç umurumda değil, farklı fikir ve görüşlerden rahatsız oluyorsan kusura bakmayın ama siz ve sizin gibilerin forum kullanmamanız daha iyi olacaktır, Ben durumumu ve durumuma uygun olmayan bu klavyeyi eleştirdim tabi sizin gibiler gerek mesleğimi gerek numlock tuşunun günlük kullanımını sorgulaması ve eksiğimi bulup bunu kullanmaya çalışması nasıl bir durumda olduğunuzu zaten bana belli ediyor.
Ben sana herhangi bi yerde görüşün yanlış ya da numpad gereksiz bir şey demiş miyim?

Forum'un yas kitlesi veya ilgi alanları beni ilgilendirmiyor, mantık çerçevesinde yazıldığı sürece her fikir ve görüşe açık olan birisiyimdir. Bana şu nedenlerle almak mantıklı sizin durumunuza çok mantıklı bir karar olmuyor evet, diyeceğine 2 gün önce sipariş ettiği klavye'yi bana ölümüne savunmaya çalışıyor, yok efendim numlock ne işe yarıyormuşta numlock'suz excell kullanılabiliyormuşta gibi gibi laflarıyla olayı gereksiz yere uzatan o arkadaştı.
Ne kadar açık görüşlü olduğunuzu benim sizden rahatsızlık duyduğumu düşünmenizden ve okuduğumu anlama eksikliğim olduğunu söylemenizden anlayabiliyorum.

Numpade de kaç mesajdır numlock diyorsunuz ona mı güleyim argümanlarınıza mı güleyim. Akşam akşam iyi eğlendirdiniz Allah da sizi güldürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,236
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom