Ailem çoktan aldı Sistem yarın geliyor. Elime geçen tüm parayı biriktirip Fsp hydro 600w 80+ Bronz alacağım. Kaç ay götürür Everest?+50 lira verip FSP nin AHBC serisinden alabilirsin
umarım 6 ay boyunca psu ndan kaynaklı sistemin zarar görmezAilem çoktan aldı Sistem yarın geliyor. Elime geçen tüm parayı biriktirip Fsp hydro 600w 80+ Bronz alacağım. Kaç ay götürür Everest?
İnşallah görmez. Trendyol da bu psu 620 küsür lira civarlarındaydı. Doğrumu bu fiyat?umarım 6 ay boyunca psu ndan kaynaklı sistemin zarar görmez
Bu psu yu alıp 3-4 ay içinde sıkıntı yaşayanlar fazla, ayrıca hangi modelden bahsediyorsun?Ailem çoktan aldı Sistem yarın geliyor. Elime geçen tüm parayı biriktirip Fsp hydro 600w 80+ Bronz alacağım. Kaç ay götürür Everest?
Kimse garantisini veremez.Everest marka psu 600W beni 7-8 ay idare eder mi??
Bilmiyorum modelini. Sadece 600w. Oyunları genelde orta grafik de oynuyorum ultra takıntım asla yok. Beni max 1 sene götürse yeterBu psu yu alıp 3-4 ay içinde sıkıntı yaşayanlar fazla, ayrıca hangi modelden bahsediyorsun?
Kaliteli bir marka varmı fazla pahalı olmayan?Akım koruyucu priz alın sorun olmaz
Cooler Master mwe 600W öneririm.Bilmiyorum modelini. Sadece 600w. Oyunları genelde orta grafik de oynuyorum ultra takıntım asla yok. Beni max 1 sene götürse yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaliteli bir marka varmı fazla pahalı olmayan?
Prizmi yoksa PSU muBilmiyorum modelini. Sadece 600w. Oyunları genelde orta grafik de oynuyorum ultra takıntım asla yok. Beni max 1 sene götürse yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaliteli bir marka varmı fazla pahalı olmayan?