ElectriX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,933
G.o o internet zulümdür kesin7mb internet = 800kbs internet ediyor. Ben nasıl R6 GTA5 indiricem? GTA 30 saatte indi.
Yok ya. Oyunlarımı yükledim ama buraya toki site kurdu. Türknet altyapısı fiber olması ve türktelekomun vaad ettiği hızı wifi ile verebilmesi (komşu için) canımı yakıyor.G.o o internet zulümdür kesin
Ayrıca benim imzam neden silinmiş ya.G.o o internet zulümdür kesin
Ne demeye çalışıyorsunuz? Kim neyi kullanıyor? Neyi buluyor?Biri kullanıyordu sordum bu ne diye, uygulamanın her şeyini buluyor ve siliyor dedi. Kullanılır mı? Bende wise registry ve disk cleaner yüklü. Ne yapayım? Genelde pclerine crack şeyler yükledikleri için soruyım dedim.
@Treyarch belki rehber yaparsın ne blim.
Bu mu?Everything adında bir temizlik uygulaması varmış. Bir uygulamanın her klasörünü bulup siliyormuş.
Ana sayfasını bulamadım ancak softonicte var. Everything her şeyi ara diye yazarsanız çıkar.Bu mu?
![]()
Öyle bir temizlik aracı aratınca çıkmıyor, bu çıkıyor.
Softonic'den uzak dur. Böyle araçlara gerek yok. Bilindik yazılımlar kullanın. Wise Disk Cleaner, AuslogicsBoostSpeed, Glary Utilities gibiAna sayfasını bulamadım ancak softonicte var. Everything her şeyi ara diye yazarsanız çıkar.
Everything - İndir
Everything, ücretsiz ve güvenli indirme. En güncel Everything sürümü. Her Şey Windows için, kullanıcıların bilgisayarlarındaki dosyaları ve klasörlerieverything.softonic.com.tr