HasanBG
80+ Bronze
Dahası
aaaa kız aşık oldum. 3gün sonra aaaa başka kız ona da aşık oldum (şaka maka normal düzgün davran gitsin hocam ama sakın sırf onu iyi hissettirmek için boş laflar söyleme yani zamanı gelirse anlarsın hocam)Arkadaşlar okuldaki bir kızdan hoşlanıyorum, kızın ismini vs bilmiyordum,
Salı günü kızı tanıyan bir arkadaşıma kızı sordum falan güzel bir kız dedi, adını sordum bekle öğreneyim dedi (oda bilmiyormuş) sonraki ders kız bizim sınıftaydı arkadaşının yanında, arkadaşım da kızı çağırdı bak bu seni soruyor senin ismin neydi diye sordu kıza kız Elif dedi arkadaşım bana dönüp İbrahim kızın adı Elif dedi (kızda oradaydı) tabii ben utandım kızda utandı gülmeye başladı gitti. Arkadaşıma bari soyismini de sorsaydın dedim sonraki gün de eve giderken kız arkadaşları ile konuşuyordu aynı arkadaşım kızı yanımıza çağırdı (ben çağırm dedim) kıza soyismini sordu ve tekrar bana bakıp kızın soyismini bana söyledi tabii ben yine gülerek utanarak arkadaşım kızdım ayıp falan diye kızda güldü gitti.
Cuma günü de arkadaşım kızı getirmiş tüm ortamın içinde benimle kızı tanıştıracak kız o esnada biriyle konuşuyordu bende arkadaşımı çekip bu ortamda olmaz deyip ortamdan kaçtım.
Şimdi ben bu kıza nasıl yaklaşabilirim kız biraz utangaç + başta biraz komik olaylar yaşadık.
İsmi soyismi ile Instagram'ını aradım bulamadım.
(Velhasıl kelam ben bu kıza karşı nasıl olmalıyım ? Onunla nasıl konuşmalıyız?)