adamı güzel kazıklamışBu videodaki arkadaşa büyük geçmişler olsun, keşke 1050 Ti ve APU işlemci kullanıp 8 GB Ram tercih edip, kronik sorunlu ssd tercih etmek yerine bu platform'dan tavsiye alıp daha güzel 16 ram'li bir apu toplasaymış.
1050Ti güncelliğini yitirse bile iyi karttır. Özellikle 4GB versiyonu.4800tl sistem toplamada adam 2020 YILINDA 1050tİ alması saçmalık üzerine bide bu kadar düşük bütçeli sisteme 1000tl kasa nedir yani
Haaakk UUŞŞŞŞBu videodaki arkadaşa büyük geçmişler olsun, keşke 1050 Ti ve APU işlemci kullanıp 8 GB Ram tercih edip, kronik sorunlu ssd tercih etmek yerine bu platform'dan tavsiye alıp daha güzel 16 ram'li bir apu toplasaymış.
aynen bende bi gün vatana gittim (hakan abinin yanına değil) adama 10 000tl sistem önerisi yaptırdım adam gitmiş 3000tl monitör koyup 1500tl lik ekran kartı koymuş sonra neden 5 2600 koydun deyince bütçen en fazla bu kadar perf verir diyorÇok sorguladım ama h-haqqus'u anlamak cok zor.
Yanlış diyorsun. HaQQQQQQuSsSSSHaaakk UUŞŞŞŞ
Hiçbir zaman çünkü vatan'dan topluyor.Şu adam ne zaman düzgün pc toplayacak
yıl 2021 bu arada.4800tl sistem toplamada adam 2020 YILINDA 1050tİ alması saçmalık üzerine bide bu kadar düşük bütçeli sisteme 1000tl kasa nedir yani