ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 80+ Gold Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 6,779 2 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 akıllı kuş yazmış: bir tık. Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Haziran 2021 ama sizin için uygunsa 7k ya satabilirsiniz çok ucuz değil. sadece 7k nın altında bir fiyata vermeyin. Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam teşekkür ederim
akıllı kuş yazmış: bir tık. Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Haziran 2021 ama sizin için uygunsa 7k ya satabilirsiniz çok ucuz değil. sadece 7k nın altında bir fiyata vermeyin. Devamı için tıklayın... Tamamdır hocam teşekkür ederim
ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈 80+ Gold Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 6,779 2 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 akıllı kuş yazmış: bir tık. Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Haziran 2021 ama sizin için uygunsa 7k ya satabilirsiniz çok ucuz değil. sadece 7k nın altında bir fiyata vermeyin. Devamı için tıklayın... Adama uyuz oldum hem test videosu istiyor hemde hiçbirşey yazmıyor o kadar video yolluyorum
akıllı kuş yazmış: bir tık. Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Haziran 2021 ama sizin için uygunsa 7k ya satabilirsiniz çok ucuz değil. sadece 7k nın altında bir fiyata vermeyin. Devamı için tıklayın... Adama uyuz oldum hem test videosu istiyor hemde hiçbirşey yazmıyor o kadar video yolluyorum