Omnissiah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 699
powertech traş aletinin incelemesini yapmıştım ama beni bu fiyata oldukça şaşırtan bir ürün var inter mac 1453.
400 küsür civarında bir fiyatı var ama ürün sanki berberlerin kullandığı bir alet gibi profesyonel bir his veriyor, Ürünü tabi kullanmadan önce şarj edip yağlamak lazım çünkü yağlarsanız bu kesimi kusursuz yapacak ve takılma istenmeyen şeylerin önüne geçecektir. Ürünümüz adaptörle birlikte set halinde geliyor, klasik olarak 4 adet farklı taraf var ki saçınızın şekline göre bu tarakları takıp değiştirebilirsiniz onun haricinde 90 dakikalık bir kullanım süresi mevcut olmasının yanı sıra şarja takıp oradanda kullanabilirsiniz ama tavsiye etmem bırakın makine şarj olsun daha rahat bir kullanım sunar.
Yağlama fırçası biraz büyük onu kullanırken mutlaka nasıl yağlama yapılır fırça kullanılır videolarını izleyin ki ortalık yağa batmasın zaten çok yapılan bir hatadır ilk yağlamada biraz kaçarsa ortalık yağ olabilir dikkat edin. Ayrıca ürün büyük ağız yapısına rağmen güzel bir sakal kesimide yapıyor tabi çizim yapmak istiyorsanız bu makine biraz büyük onun için dikkatli olun derim şahsen.
Kısacası fiyat performans makinesi arıyorsanız bunu alabilirsiniz ben şahsen memnun kaldım ama biraz daha ufak olsun veya bunu bulamadım alternatif ne önerirsin diye soracak olanlara powertech 558 modelini tavsiye ediyorum. İyi traşlarla kalın