- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam sadece tt görebiliyor sanırım. bölge müdürlüğüne gittim ankarda dilekçe vermek için. bana evinizde internet gözüküyor firmaları arayın bağlarlar dediler. sonradan firmaları aradığımda bana tt ile görüşün bizde altyapı gözükmüyor dediler. ne yapacağımı şaşırdımMesela hangi firmalarda gozukuyor? Sadece turk telekom mu gorebiliyor altyapiyi? Bize de sifirdan altyapi cekmislerdi binamiza. Daha once bircok firma ile internet alabiliyorken, simdi sadece 2 tanesinden alabiliyoruz. Turk telekomun mudurlugune gidip sikayetimi falan belirtmistim bu durum icin altyapiyi da anca bu sekilde bagladilar. Sen de buna benzer bir sey yapabilirsin zamanin vardi. Ana binasi oluyor turk telekomun bulundugun sehirde. Mudurlugu falan oluyordu. Oraya gidip sikayetini belirtebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütün firmalar tt altyapısı kullanmıyor mu zaten superonline falan almayacağımo zaman türk telekom altyapısı kullanan bir firmadan VDSL bir internet tarifesi alacaksınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
taahhüt bitti ben de yeniletmedim turkcelle geçerim diye kötü oldu o zamanHali hazırda bir paketin var ve başka operatörler altyapı yok diyorsa yüksek ihtimalle bağlı olduğun saha dolabında boş port yoktur ve bunu bağlı olduğun Il Telekom halledecek.
Şu an sözleşmeni iptal edersen mevcut portunu kaybedersin