Neler Yeni

Evimde Suriyeli Kız Var

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Beyler suriyeli komsumuz gelmis kızıda gelmis fark ediyorum da evimizin işini kendisi annem istemediği halde yapıyor kahveleri o yapıyor annemin yaptığı keki o getiriyor götürüyor önümden geçince bile başı eğik geçiyor saygıdan dolayı. Çok pratik bardakları da kendisi yıkıyor ne düşünüyorsunuz :D
Döv kanka bunlar çok oldu artık ülkede kızmı kalmadı

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kızın güzelliği serenay sarıkaya ile beren saat karışımı bir şey
Sıkıntı yok hocam onu otobüsle göndeririz rahat rahat gider.

SnareEcho

80+ Silver
Beyler suriyeli komsumuz gelmis kızıda gelmis fark ediyorum da evimizin işini kendisi annem istemediği halde yapıyor kahveleri o yapıyor annemin yaptığı keki o getiriyor götürüyor önümden geçince bile başı eğik geçiyor saygıdan dolayı. Çok pratik bardakları da kendisi yıkıyor ne düşünüyorsunuz :D
Annen kızı sana yapacak işte :D

Döv kanka bunlar çok oldu artık ülkede kızmı kalmadı
Harbi ya bi Suriyeli kaldı.

Son düzenleme:

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Böyle genelleme yapamazsın
Bal gibide yaparım araplar dünyanın en pis topluluklarından biridir hatta araplar demim genel olarak ortadoğu ülkeleri ve arap yarımadası dünyanın en gelişmemiş geride kalmış pislik içinde yüzen bir yeridir insanlarıda keza öyledir

Şimdi bak topla o ağzını en başta. Sen bana ve aileme akrabalarıma laf söyleyemezsin! Bizde arabız napcan?
Ne zamandır türkiyedesin? Ona göre yazıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ryangosling
ümit özdağ görmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,605
Üyeler
164,030
Son üye
yipyipss
Top Bottom