Evimde Suriyeli Kız Var

Hocam onasi Suriyeli bizim burdakinler zenci bide sizdeki ela gozlu neyse uzatmadan söylim beğendiysen iz rizasida varsa evlenin ama şahsen surilerle evlenmem
Ailede su kaçağı olmuş galiba, hocamız beğendiyse bize bir şey söylemek düşmez. Türk'ün gücünü gösterir nasıl olsa. :LOL:

Beyler suriyeli komsumuz gelmis kızıda gelmis fark ediyorum da evimizin işini kendisi annem istemediği halde yapıyor kahveleri o yapıyor annemin yaptığı keki o getiriyor götürüyor önümden geçince bile başı eğik geçiyor saygıdan dolayı. Çok pratik bardakları da kendisi yıkıyor ne düşünüyorsunuz :D
Döv kanka bunlar çok oldu artık ülkede kızmı kalmadı

Evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kızın güzelliği serenay sarıkaya ile beren saat karışımı bir şey
Sıkıntı yok hocam onu otobüsle göndeririz rahat rahat gider.

Beyler suriyeli komsumuz gelmis kızıda gelmis fark ediyorum da evimizin işini kendisi annem istemediği halde yapıyor kahveleri o yapıyor annemin yaptığı keki o getiriyor götürüyor önümden geçince bile başı eğik geçiyor saygıdan dolayı. Çok pratik bardakları da kendisi yıkıyor ne düşünüyorsunuz :D
Annen kızı sana yapacak işte :D

Döv kanka bunlar çok oldu artık ülkede kızmı kalmadı
Harbi ya bi Suriyeli kaldı.

Son düzenleme:
Böyle genelleme yapamazsın
Bal gibide yaparım araplar dünyanın en pis topluluklarından biridir hatta araplar demim genel olarak ortadoğu ülkeleri ve arap yarımadası dünyanın en gelişmemiş geride kalmış pislik içinde yüzen bir yeridir insanlarıda keza öyledir

Şimdi bak topla o ağzını en başta. Sen bana ve aileme akrabalarıma laf söyleyemezsin! Bizde arabız napcan?
Ne zamandır türkiyedesin? Ona göre yazıcam

ümit özdağ görmesin

Geri