Evimde Suriyeli Kız Var

Reaksiyon skoru
762
Beyler suriyeli komsumuz gelmis kızıda gelmis fark ediyorum da evimizin işini kendisi annem istemediği halde yapıyor kahveleri o yapıyor annemin yaptığı keki o getiriyor götürüyor önümden geçince bile başı eğik geçiyor saygıdan dolayı. Çok pratik bardakları da kendisi yıkıyor ne düşünüyorsunuz :D

Kız güzel mi?

xEv61Xje_mTBeNJq.jpg

Kız güzel mi?
Evet ama bakmıyorum hiç soda kapağını açan düğmeyi istedi benden bende ona uzatırken hiç bakmadım. Çalıştığı işyerindeki patronun oğku çalışanlar vs hep teklif ediyormus ona 18 yasında 30 yanındakiler bile teklif edip seni seviyorum diyomus kızın ismi sidra sarışın mavi ela gözlü. Ben daha giç gözüne bile bakmadım annem anlatıyor

Evet ama bakmıyorum hiç soda kapağını açan düğmeyi istedi benden bende ona uzatırken hiç bakmadım. Çalıştığı işyerindeki patronun oğku çalışanlar vs hep teklif ediyormus ona 18 yasında 30 yanındakiler bile teklif edip seni seviyorum diyomus
sana yürüyorsa kuma olarak alırsın.

Beyler suriyeli komsumuz gelmis kızıda gelmis fark ediyorum da evimizin işini kendisi annem istemediği halde yapıyor kahveleri o yapıyor annemin yaptığı keki o getiriyor götürüyor önümden geçince bile başı eğik geçiyor saygıdan dolayı. Çok pratik bardakları da kendisi yıkıyor ne düşünüyorsunuz :D
Tamam hocam onu cam kenarinda gondeririz

Hocam onasi Suriyeli bizim burdakinler zenci bide sizdeki ela gozlu neyse uzatmadan söylim beğendiysen iz rizasida varsa evlenin ama şahsen surilerle evlenmem

Geri