9 ay sürdü benimkiEvime sanırım gpon fiber geliyor TT tarafından binama kutu geldi bundan 2 ay önce de evimin hemen yanında olan saha dolabında kablolarla uğraşan bir adam vardı fiberin tanımlanması ne kadar sürer kutunun görünümü bu şekilde:
Antalya döşemealtında yaşıyorum alt komşumuza 2 gün veya 2 haftaya gelir demişler doğruluğu nedir bi bilginiz var mı?Şehirden şehire farklılık gösterebilir ama 1-2 ay arası olabilir. Bizim binaya da 2 ay önce taktılar ve birkaç hafta önce aktif oldu.
Olma ihtimali var ama belli de olmaz. Peki daireye kablo çektiler mi?Antalya döşemealtında yaşıyorum alt komşumuza 2 gün veya 2 haftaya gelir demişler doğruluğu nedir bi bilginiz var mı?
hayır daha çekilmedi sadece girişe bu kutu konuldu gpon olup olmadığını bile bilmiyorum ne kadar hız alırım ne sürede gelir hiçbir bilgim yok ftth mı fttb mi onu da bilmiyorum maalesefOlma ihtimali var ama belli de olmaz. Peki daireye kablo çektiler mi?
Ftth olacaksa daireye kablo çekerler ve yaklaşık 1 ay içinde aktif olabilir.hayır daha çekilmedi sadece girişe bu kutu konuldu gpon olup olmadığını bile bilmiyorum ne kadar hız alırım ne sürede gelir hiçbir bilgim yok ftth mı fttb mi onu da bilmiyorum maalesef
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinFtth olacaksa daireye kablo çekerler ve yaklaşık 1 ay içinde aktif olabilir.
Rica ederim, ne demek.çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için