Bimmerx
80+
O da nimet ben 24 mb ile sürünüyorumnasıl başardın dostum 75megabit altyapıyla çürüyeceğim ben
O da nimet ben 24 mb ile sürünüyorumnasıl başardın dostum 75megabit altyapıyla çürüyeceğim ben
ust sokaktakı ev adreslerını gırerek hatta dırek tt musterı hızmetlerıne sordum oda evet var üst sokakta dediNasıl bakıyorsun etraftaki internet hızlarını
mahalleden toplu dılekce ıle olur dedı tt musterı hzımetlerıKardeşim dilekçe felan mı verdin evimin yanındaki eve fiber geldi benim sokak farklı sokak diye vermediler Yan mahalleyi de daha aktif etmediler
Olmuyor valla yanımdaki binaya vermişler bana vermiyorlar farklı sokak felan diyip geçtiler imza toplamadım tabi onuda deneyecem ama binada 4 5 kişi var kullanan uğraşmazlarust sokaktakı ev adreslerını gırerek hatta dırek tt musterı hızmetlerıne sordum oda evet var üst sokakta dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
mahalleden toplu dılekce ıle olur dedı tt musterı hzımetlerı
Çünkü türknet tt altaypısıyla fiber kullanan kişilere maksimum 100down20up veriyor. 1gbit sadece kendi alt yapısına veriyor600 TL ama 100 mbps ben millenicoma geçicem 1 haftaya 1000 mbps 500 tl falandı galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar maksimum 100 mbps alırım diye gösteriyor turknet neden ?
tek bina için çok zor demişti müşteri hizmetleri uğraştığınıza değmez dediOlmuyor valla yanımdaki binaya vermişler bana vermiyorlar farklı sokak felan diyip geçtiler imza toplamadım tabi onuda deneyecem ama binada 4 5 kişi var kullanan uğraşmazlar
Ben müstakil eve getirttim vip falan dediler bizetek bina için çok zor demişti müşteri hizmetleri uğraştığınıza değmez dedi
yanıınızdaki bina farklı sokakta olarak geçiyorsa ve o sokakta fiber varsa vermeleri gayet normal zaten , mesela yanınızdaki bninanın giriş kapısı sizin sokağamı bakıyor diğer sokağamı
Durum şöyle bizim mahallede sokak fiber dönüşüme girdi belli bir sokak boyunca tüm binalara fiber kablo cektiler. Hemen yan binamız bir cephesi o sokak üzerinde ama bina adresi bizim sokak yani no 8 bizim bina no 9 o fiber verilen bina. Aramızda 2 metre mesafe var kapı girişleri arası. Ama binanın bir cephesi evet fiber dönüşüme giren sokak üzerinde fakat resmi adresi bizim sokak da. BEnde diyorum lan zaten yanıma kadar geldiniz bizim bina yada verin yok sokak farklı sokak diyor lavuktek bina için çok zor demişti müşteri hizmetleri uğraştığınıza değmez dedi
yanıınızdaki bina farklı sokakta olarak geçiyorsa ve o sokakta fiber varsa vermeleri gayet normal zaten , mesela yanınızdaki bninanın giriş kapısı sizin sokağamı bakıyor diğer sokağamı
75 le çürümen imkansız nasada çalışmıyorsan.nasıl başardın dostum 75megabit altyapıyla çürüyeceğim ben
ilginç sadece sizin binada olmasıBen müstakil eve getirttim vip falan dediler bize
valla bende 16 dan 50ye yeni geçtim 100gb oynu bir haftada indirirken 3-5 saate indiriyorum75 le çürümen imkansız nasada çalışmıyorsan.
Bende 75 kullanıyorum son derece başarılı
Gardaşım bana da taktik ver dilekçe örnegi at 2m yan binamda var bende yok farklı sokagız diye dBen müstakil eve getirttim vip falan dediler bize
Reis biz 3 yıl bekledik yalvardık resmen adamlar 1000 mbps çekti bende bilmiyomGardaşım bana da taktik ver dilekçe örnegi at 2m yan binamda var bende yok farklı sokagız diye d