Neler Yeni

Evime yapay zeka almak istiyorum

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Tam kontrolü sağlaman için evindeki her şeyi akıllı yapman lazım. Aydınlatmadan fırına, buzdolabına vs. vs..

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Işığı kapat demen için o lambanın da buna uyumlu (akıllı lamba) olması gerek. Yani sadece alexa tarzı bir cihaz almakla olay bitmiyor. Tabi bir ev parası tutmaz ama tüm ışıkları vs akıllı yapmak iyi bir bilgisayar parası tutabilir 😀
usta sadece kendi odamı yapacağım lambayıda akıllı almayı felan bende düşündüm ban sadece kontrol edicek sesli iletişimi açık bi cihaz lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam kontrolü sağlaman için evindeki her şeyi akıllı yapman lazım. Aydınlatmadan fırına, buzdolabına vs. vs..
ustam bu cihazı isteyen biri ne işe yaradığınıda biliyordur zaten benim başta dediğim gibi sadece şuanlık ışığı aç müzik aç demek gibi şeylerde işe yarayavak

Ariseks

80+ Gold
600-700e bulursun ama bunun için evinde akıllı ışıklar olması lazım ve Türkçe dil desteği yok diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
600-700e bulursun ama bunun için evinde akıllı ışıklar olması lazım ve Türkçe dil desteği yok diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim
link atabilirmisniz az çok ingilizcem var turn of the light gibisnden de konuşabilirm

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
usta ben konuşarak yapabileceğim bir cihaz istiyorum yoksa bunlar kolay işler telefondan da yapabilirim ama ben bunu söylerek te yapmak istiyorum
Söyleyerek yapılıyor zaten İngilizce ama.

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Doruk Efe Yiğitgüden
alırım usta Türkçe konuşanı varsa linki atabilirmisin aslında ingilizcede fark etmez böyle istediğimi yapacak uygulaması olcak bi cihaz arıyorum
apple homepod var birde android home var ama sanırım ikisindede türkçe yok ingilizce kullanırsan linkler

Google Home

Google home Mini

Apple Homepod Mini

Homepod un büyüğünü bulamadım amazon echo link de bulamadım güvenilir olduğunu düşündüğüm bir satıcıdan ama sende arayabilirsin

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Google home ile akıllı ışığı kapatabilirsin diye biliyorum.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
peki bu ne yapıyor dediğim gibi sadece müzik aç akıllı lambadan ışığı kapat desem yapar mı

max 600 700 TL desem
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı kafadayım çok yanlızım anasını satayım ama artık bundan zevk almaya başladım :(
tamam knk 700tl yi bana ver ben senin yapay zakan olurum hemde dert devan ortadan kalkar

Top Bottom