Neler Yeni

Öneri Evin ortasında kablo geçmemesi için ne yapabilirim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,698
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dostlar selam evimizde misafir odasında aşağıdan gelen fiber kablo var tt ekipleri modemi oraya kurdu mecburen bende odamda kasa kullandıgım ıcın 20m bir ethernet kablosu aldım ve koridorda halının altından geliyor evdekiler duvara kabloyu çakmak istemiyor duvar kağıdı vs olduğu için bende valorant vs oynuyorum ping olmayacak şekilde kablosuz bu işi nasıl çözebilirim 1000-1500tl arası bi bütçe ayırdım bunun için router tarzı bir şey işimi görür mü önerilerinizi bekliyorum
kablo aşağıdaki resimdeki gibi gidiyor cok ortalıkta duruyor
Alıntıyı görüntüle
tavandan çekmiştim ben orayada kroşelerle sabitlemiştim. hem duvarda değil hemde dikkat çekmiyor.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
tavandan çekmiştim ben orayada kroşelerle sabitlemiştim. hem duvarda değil hemde dikkat çekmiyor.
duvarı delemem hocam kablosuz bır sekılde halletmem lazım olmazsa mecbur dısarıdan kablo cekecegım

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,698
İsim
Emre
Discord
necromancerr
duvarı delemem hocam kablosuz bır sekılde halletmem lazım olmazsa mecbur dısarıdan kablo cekecegım
hocam sadece sizin odaya geçecek kısmı dışarıdan geçir kabloyu tamamen dışarıdan geçirme işte yada kapı çerçevesinden odaya girişini yap kablonun tavandan ilerledikten sonra

Heineken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Hakan Köksal
Keenetic modemler cok cok iyi, menzil genisletici olarak da keenetic buddy kullanabilirsin. Asiri memnunum, ust kattan alt kata cok iyi yansitiyor.
Tplink kullaniyordum daha once, alt katta kopma sorunu yasatiyordu menzilden dolayi, keenetic modeme gecince kopma vs hicbir sorun yasamadim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,143
Üyeler
166,697
Son üye
HappyReis20
Top Bottom