Neler Yeni

Yardım Evleniyorum, kişisel bakım ürünleri ve traş makinası önerisi lazım

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Arkadaşlar nasipse yazın düğünüm var.

25 yaşındayım ve şu yaşıma kadar elime ne geçtiyse kullandım fakat şimdi güzel F/P ürünler almak istiyorum.

En iyi (F/P) deodorant - rollon - parfüm - traş makinası önerileri lazım.

Sizlere güveniyorum sağ olun.

xTURANN

80+ Silver
Axe Africa öneririm. Bir çok axe kullandım, bana en iyi gelen koku bundaydı. ( Deodorant )

Parfüm sektörü çok farklı bir şey, 5 - 10k'ya da parfüm var, 300 - 500'e bargello da var. Ben avon wild country kullanıyorum, kahverengi olan. F/P olarak çok iyi. Onun harici dediğim gibi, bargelloya bakabilirsiniz. Parfüm satan bir yere gidip varsa deneyebilirsiniz.

Traş makinesi olarak Phillips 5000 var, iyi diyorlar genellikle. Araştırıp alabilirsiniz.

Rollon değil de krem kullanmanızı öneririm. Çok daha iyi olabiliyor. Mesela deotak classic ( kırmızı renkli krem ), bir çok kez kullandım, ter kokusunu ciddi oranda yok ediyor.

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Arkadaşlar nasipse yazın düğünüm var.

25 yaşındayım ve şu yaşıma kadar elime ne geçtiyse kullandım fakat şimdi güzel F/P ürünler almak istiyorum.

En iyi (F/P) deodorant - rollon - parfüm - traş makinası önerileri lazım.

Sizlere güveniyorum sağ olun.
Hocam bu zamana kadar nasıl yaşadın. 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

makina konusunda yaredımcı olacağım

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu zamana kadar nasıl yaşadın. 😂

makina konusunda yaredımcı olacağım
Nivea aldım, philips makinalar aldım memnun kalmadım, parfümlerim iyi marka değildi idareydi, yani standart ürünler aldım ama evlilik mevzuu farklı kalite F/P daha mantıklı o yüzden.

Axe Africa öneririm. Bir çok axe kullandım, bana en iyi gelen koku bundaydı. ( Deodorant )

Parfüm sektörü çok farklı bir şey, 5 - 10k'ya da parfüm var, 300 - 500'e bargello da var. Ben avon wild country kullanıyorum, kahverengi olan. F/P olarak çok iyi. Onun harici dediğim gibi, bargelloya bakabilirsiniz. Parfüm satan bir yere gidip varsa deneyebilirsiniz.

Traş makinesi olarak Phillips 5000 var, iyi diyorlar genellikle. Araştırıp alabilirsiniz.

Rollon değil de krem kullanmanızı öneririm. Çok daha iyi olabiliyor. Mesela deotak classic ( kırmızı renkli krem ), bir çok kez kullandım, ter kokusunu ciddi oranda yok ediyor.
Değerlendireceğim çok sağ ol

Farex

80+ Silver
Makine konusunda babyliss den üstü yok. Deodoran olarak Axe öneririm. Eğer parfüm olarak dersen Dior Sauvage fakat ben bu kadar para veremem dersen bargello da yada MAD parfümde muadili var.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,735
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Philips hangi makınaları kullandın hocam ne sıklıkla traş olursun ve nasıl traş olursun. Kısaltır mısın yoksa tamamen mi kesersin vs
Nivea aldım, philips makinalar aldım memnun kalmadım, parfümlerim iyi marka değildi idareydi, yani standart ürünler aldım ama evlilik mevzuu farklı kalite F/P daha mantıklı o yüzden.

Değerlendireceğim çok sağ ol

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Emre Öztürk
Deadorant olarak old spice ürünlerini öneririm 2 senedir aktif kullanıyorum koku olarak etkisi çok uzun sürmesede memnun bırakıyor.
Night Panther ve normali önerimdir

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Metin Kardaş
Philips hangi makınaları kullandın hocam ne sıklıkla traş olursun ve nasıl traş olursun. Kısaltır mısın yoksa tamamen mi kesersin vs
1738182363655.png
bu ürünü kullandım halen evde, çok fazla çekme yapıyor can acıtıyor. 2 haftada 1falan traş olurum

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter