Neler Yeni

Evlilik için altın alımı mağduriyeti

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
dostum sende haklısın çoluk çocuk bende bunları ciddiye alıyorum
Mehir kiza veriliyorsa kizla konusmayi denedin mi o istigormuymus belki o ailesini ikna eder etmezse ailesi razı gelmese bile (para icin geliyorsa zaten razi degildir) evlenebilirsiniz bence

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Benim bir oyunda profesyonel olma gibi bir hayalim var (şuan bir takımda oynuyorum aylık 300 euro ama olsun 300 euro 300 eurodur büyük ihtimalle bu oyunu profesyonel olarak oynamayı deneyeceğim bir kaç yıl)
Takimla evden mi oynuyorsun gaminghouse gibi bir sey mi var ve profesyonellikten once kariyerini altina al derim yapacak isin olsun zaten oyle aliyor geneli takimlarin

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Takimla evden mi oynuyorsun gaminghouse gibi bir sey mi var ve profesyonellikten once kariyerini altina al derim yapacak isin olsun zaten oyle aliyor geneli takimlarin
Yok evden oynuyorum norveçli arkadaşşlarım var

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Aynen öyle kral. Tr Malesef Haberde görüyorum. Sabah aksam katil olayi ve bosaniyor. Yine kadini vuruyor Brain error resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha karpuz kescez. Dur hele

En temelde belli sebepler var ve bunlar "hala daha" görmezden geliniyor, Adalet 1. si, insanların hobi edinmesini zorlaştırmak 2. si yani hobi dediğimiz şey artık milletin ağzında "lüks" olarak geçmekte ve insanın bu zorlayıcı hayatta nefes alıcağı gerginliğini boşaltıcak hobileri olmalı ama çok pahalı bunlarda, bir diğeri de eğitim.

Onlarca sorun ve dert var, fakat bir şeyler yapılmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,902
Üyeler
164,928
Son üye
opeth
Top Bottom