Neler Yeni

Evlilik için altın alımı mağduriyeti

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hayaller paris hayatlar istanbul sen şimdi amerikaya gitmeyi düşünüyorsundur orda MIT'de mühendislik ardından bide yüksek lisans ardından microsoft senin peşinde koşuyor flan hayal dünyası yaşa daha yaşın 12 baba parasından başka bir şey görmemişsin neyse hadi işine çolukçocukla uğraşacak değilim seni böyle yetiştiren anne babaya yazık ateist veyahut dinsiz oldupunu ailene bile açıklayamacak kadar aciz ve korkaksın dahada benim konularıma mesaj atma rica edersem

Bu dediğin hoş ve doğru değil dostum, niye çocuğa ateist damgası vuruyorsun ?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hayaller paris hayatlar istanbul sen şimdi amerikaya gitmeyi düşünüyorsundur orda MIT'de mühendislik ardından bide yüksek lisans ardından microsoft senin peşinde koşuyor flan hayal dünyası yaşa daha yaşın 12 baba parasından başka bir şey görmemişsin neyse hadi işine çolukçocukla uğraşacak değilim seni böyle yetiştiren anne babaya yazık ateist veyahut dinsiz oldupunu ailene bile açıklayamacak kadar aciz ve korkaksın dahada benim konularıma mesaj atma rica edersem
Sen dinlisin sen naptın şu ana kadar çocuk daha küçük hayalleri var en azından.

CppDozer

80+
Bu gelenek islama ait ve eskiye ait şu anki çağımızda başlık parası diye bir şey yoktur arkadaşlar.
Ayrıca yaptığınız bu şey resmen ticaret. Yanlış anlamayın beni lütfen. EZ4USKY ada katılıyorum bu arada.
Bak güzel kardeşim kalın kafalımısınız siz , BAŞLIK PARASI KIZIN BABASINA VERİLİR MEHİR KIZIN KENDİSİNE VERİLİR.
AYRICA ESKİYE AİT BİR GELENEK DEMİŞSİN İSLAM BİR ZAMAN DİLİMİ İÇİN DEĞİL TÜM ZAMANLARA TABİDİR.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu dediğin hoş ve doğru değil dostum, niye çocuğa ateist damgası vuruyorsun ?
Beklede ağzından duy

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Dostum bilen bilir ben bu sistemi babamın verdiği harçlık ve yazın işe girerek aldım boş yapma zaten babam sadece 3bin lira ödedi oda monitördü monitörün parasınıda ben babama tekrar ödedim lütfen bilip bilmeden konuşma hem atiest olduğum ne malum seni ilgilendiren bir durum değil kesin sen milletin karısına kızına laf atan kadın dediğin evden çıkamaz kapalı olmak zorunda (kendinde söyledin) diyen tiplerdensin o yüzden seni engelliyorum

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1

"Müslümana sövmek fısktır. Onunla çarpışmak ise küfürdür." (Müslim, 1/325)

"Herhangi bir kimse, din kardeşine 'Ey kafir!' derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner." (Müslim, 1/319)

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Dostum bilen bilir ben bu sistemi babamın verdiği harçlık ve yazın işe girerek aldım boş yapma zaten babam sadece 3bin lira ödedi oda monitördü monitörün parasınıda ben babama tekrar ödedim lütfen bilip bilmeden konuşma hem atiest olduğum ne malum seni ilgilendiren bir durum değil kesin sen milletin karısına kızına laf atan kadın dediğin evden çıkamaz kapalı olmak zorunda (kendinde söyledin) diyen tiplerdensin o yüzden seni engelliyorum
Biraz haklisin biraz haksiz ve saygi cercevesi icinde konusabilir misin o senin büyüğün o da seninle boyle konusmamali ama sen de dikkat edersen sevinirim ve yurtdışına nasıl gideceksin orada yasayan akraban felan mi var merak ettim de

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Biraz haklisin biraz haksiz ve saygi cercevesi icinde konusabilir misin o senin büyüğün o da seninle boyle konusmamali ama sen de dikkat edersen sevinirim ve yurtdışına nasıl gideceksin orada yasayan akraban felan mi var merak ettim de
Ailecek gidicez 2 yıl sonra ortaokulu bitirmemi bekliyoruz

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bak güzel kardeşim kalın kafalımısınız siz , BAŞLIK PARASI KIZIN BABASINA VERİLİR MEHİR KIZIN KENDİSİNE VERİLİR.
AYRICA ESKİYE AİT BİR GELENEK DEMİŞSİN İSLAM BİR ZAMAN DİLİMİ İÇİN DEĞİL TÜM ZAMANLARA TABİDİR.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beklede ağzından duy
Düşüncelerinize katılmıyorum teşekkürler. :)

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Ailecek gidicez 2 yıl sonra ortaokulu bitirmemi bekliyoruz
Ortaokulu bu dönemde bitirmek yani 1 yil daha fazla aksayabilir bence ve oraya gidince okula nasil baslayacaksin orada meslek spor/muzik ve okumak isteyenlere ozel okullar var diye biliyorum hangisine gideceksin

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Eğer evlenmek cidden bu kadar pahalıysa evlenmem ne var ise erkeklere yıkmışlar biz banka mıyız sanki

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Ortaokulu bu dönemde bitirmek yani 1 yil daha fazla aksayabilir bence ve oraya gidince okula nasil baslayacaksin orada meslek spor/muzik ve okumak isteyenlere ozel okullar var diye biliyorum hangisine gideceksin
Benim bir oyunda profesyonel olma gibi bir hayalim var (şuan bir takımda oynuyorum aylık 300 euro ama olsun 300 euro 300 eurodur büyük ihtimalle bu oyunu profesyonel olarak oynamayı deneyeceğim bir kaç yıl)

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
En gereksiz olaylar. Elin gavuru burda hic birsey yokken. Borc yapmadan evleniler ve elde ederler herseyi.
Bizimkiler;
Evlenmeden önce borc bataklika sürüklemek.
Evlendin 1 hafta sonra maddi sorun.
Depression derken. Al sana sidet reloaded
Şiddetin hiçbir şekilde bir nedeni yoktur hocam.
Ne olursa olsun şiddete başvurulmamalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,902
Üyeler
164,928
Son üye
opeth
Top Bottom