Neler Yeni

Evlilik için altın alımı mağduriyeti

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,606
İsim
Sarp Yılmaz
Kanka evlenince sende vericeksin araba veya ev olarakta veriliyor ama onlar zamanla değer kaybettiği için genelde altın olarak vveriliyor .
Mehir evlenicek olan kızın evliliğini güvence altına almak için ödenen paradır eğer bu para verilmez ise yapılan evlilik zina hükmündedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

:d KARDEŞİM OLAAYI KÖKTEN ÇÖZDÜN bende mapus damlarında çürüyim
Hocam o dini olarak öyle bir şey ama mantık ile bakınca yapmasan kimse gelip o senin karın değil diyemez sana yani çok saçma bir şey o ya bilmiyorum sen ne düşünüyorsun.
Şöyle sen bir kadını sevmişsin o da seni sevmiş ve evlenmeye karar verdiniz siz zaten artık hayatı birlikte yaşayacaksınız her şeyiniz birbirinizin yani nedir bu mehir saçmalığı

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bence bu kral. Gencler kenileri karar vermeli. Oho bilkine arkadas daha cok sorun yasicak. Böyle basladiysa

tabii ki de, gerçeksel ve mantıksal konuşmak gerekirse işler çok derinleşir :), çok bulaşmayayım ben :D.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
tamam kardeşim güle güle git bir daha da umarım gelmeezsin
Gelmicem zaten sizin ülkenizde durmaya meraklı değilim

En gereksiz olaylar. Elin gavuru burda hic birsey yokken. Borc yapmadan evleniler ve elde ederler herseyi.
Bizimkiler;
Evlenmeden önce borc bataklika sürüklemek.
Evlendin 1 hafta sonra maddi sorun.
Depression derken. Al sana sidet reloaded
Haklısın reis

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
eş ayrıldıktan sonra kendine bakabilmesi için verilen maddi şey ben öyle biliyorum

Evlenmeden önce böyle bir şey istemek pek mantıklı gelmiyor, gerçekten mehir bu ise.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,606
İsim
Sarp Yılmaz
Knk müslüman ise zorunlu
Hocam Türkiye de bu kadar kişi her gün evleniyor bunların hepsi mehir mi veriyor?
benim daha bir kaç ay önce teyzem evlendi öyle bir şey olmadı.

Excator23cm

80+ Gold
Gelmicem zaten sizin ülkenizde durmaya meraklı değilim

allah kimseyi akıldan yoksun bırakmasın görürüz 10 yık sonra nenur olduğınu

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Boş yapma çok kötü bir ülkede yaşıyorum şuan ve elimde fırsat olsa şimdi gidicem ortaokulu bitirdikten sonra finlandiyaya veya almanyaya gidicem

Bence bu kral. Gencler kenileri karar vermeli. Oho bilkine arkadas daha cok sorun yasicak. Böyle basladiysa
Reis birde bu konuyu açan arkadaş I9 işlemci aldığından beyinsiz olduğun belli falan diyor R9 3900X almalıydın diyor :DDD

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Boş yapma çok kötü bir ülkede yaşıyorum şuan ve elimde fırsat olsa şimdi gidicem ortaokulu bitirdikten sonra finlandiyaya veya almanyaya gidicem

Reis birde bu konuyu açan arkadaş I9 işlemci aldığından ********** olduğun belli falan diyor R9 3900X almalıydın diyor :DDD

Sadece oyun oynicak adama neden İntel aldın denemez şuan, çünkü 10. nesil alınabilir bir seri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,096
Üyeler
166,150
Son üye
Bartu16
Top Bottom