+Tekrar siyasete girmeyin. Kimin nasıl giyineceğine siz karar veremezsiniz. Bu yapılanları da bazı şeyler ile bağdaştırıp büyük bir kesime yüklemek saçmalıktan ibarettir.
+Tekrar siyasete girmeyin. Kimin nasıl giyineceğine siz karar veremezsiniz. Bu yapılanları da bazı şeyler ile bağdaştırıp büyük bir kesime yüklemek saçmalıktan ibarettir.
R9 Render işlemcisi boş yapmaboş konuşma nasıl bir insan olduğun i9 aldığından belli kafan çalışmıyor çalışsa ryzen 9 3900x alırsın
Sen git hayatını islama göre yaşa aferinboş konuşma nasıl bir insan olduğun i9 aldığından belli kafan çalışmıyor çalışsa ryzen 9 3900x alırsın
Reis onda ciddi değilim o üçkağıtçılık olur.boş konuşma nasıl bir insan olduğun i9 aldığından belli kafan çalışmıyor çalışsa ryzen 9 3900x alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşük ayarlı altın derken reis gram altının ayarı varmı ?
Cahil insan seni R9 3900X render işlemcisi ne kadar kıskanıyorsun sen öyle ay yazıkboş konuşma nasıl bir insan olduğun i9 aldığından belli kafan çalışmıyor çalışsa ryzen 9 3900x alırsın
yazıkmı 10k pc toplayacağım mining için gelmişsin bana kısmanma diyorsun mining yerine normal sistem toplasam rahat ryzen 9 3900x + rx 5700 alırımCahil insan seni R9 3900X render işlemcisi ne kadar kıskanıyorsun sen öyle ay yazık
Boş yapma gerçekten sen git hayatını islama göre yaşayazıkmı 10k PC toplayacağım mining için gelmişsin bana kısmanma diyorsun mining yerine normal sistem toplasam rahat ryzen 9 3900x + rx 5700 alırım
bi klavyeye 300 tl veren adamın kafası çalışmıyordur zatenCahil insan seni R9 3900X render işlemcisi ne kadar kıskanıyorsun sen öyle ay yazık
yaşıyorum paşam zaten rahat olBoş yapma gerçekten sen git hayatını islama göre yaşa
hayatında hiç bir başarın yok dostum farkında mısın? 12 yaşındayım 7 tane turnuvada 1.yim lütfen kapa çenenibi klavyeye 300 TL veren adamın kafası çalışmıyordur zaten
Hangi oyun la bravo.hayatında hiç bir başarın yok dostum farkında mısın? 12 yaşındayım 7 tane turnuvada 1.yim lütfen kapa çeneni
CSGOHangi oyun la bravo.
Kspxoslsdldpskspdmsspdkdoe
Heralde sokak arkadaşlarınla düzenledin turnuvayı.Kspxoslsdldpskspdmsspdkdoe
Bi an ciddiye almıştım