Neler Yeni

Evlilik için altın alımı mağduriyeti

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
yazıkmı :D 10k PC toplayacağım mining için gelmişsin bana kısmanma diyorsun mining yerine normal sistem toplasam rahat ryzen 9 3900x + rx 5700 alırım
Bilader sen neden sidik yarışına girdin? Hayırdır? Derdin başından aşkın hani? Şaka gibisin.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Başlık parası mı istiyor?

Öyle iş mi olur aga?

Tamam altın takmayı anlarım ama ''110 gram altından az verirseniz kızı vermem'' nasıl mantık?
Mesaj otomatik birleştirildi:

boş konuşma nasıl bir insan olduğun i9 aldığından belli kafan çalışmıyor çalışsa ryzen 9 3900x alırsın

Ulan bir şey demek istemedim ama sen nasıl bir insansın aga?

İ9 10900K 3900X'den oyun olarak daha iyi ve ayrıca adamı aldığı işlemciye göre yargılamak, tuttuğu partiye göre yargılamak, giyiniş tarzına göre yargılamak nedir?

Adama ''kafan çalışmıyor'' diyorsun ama asıl senin kafan çalışmıyor, aslında çalışıyor ama yanlış çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alaka ? 7 turnuvadan 1500 euro kazandım

Ziyaaaaaaa

Son düzenleme:

Excator23cm

80+ Gold
Aynen git dolandırsın seni 50bin lira versin boş yapma dostum
bu gerçek bize din derslerinde de gösterdiler ama gerçek dediysekte milyon dolarlar demedik verilir fakat daha cuzi miktarlar mesala siz kız istemeye gittiğinizde sizden altın istediklerinde vermiyecek misiniz

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
bu gerçek bize din derslerinde de gösterdiler ama gerçek dediysekte milyon dolarlar demedik verilir fakat daha cuzi miktarlar mesala siz kız istemeye gittiğinizde sizden altın istediklerinde vermiyecek misiniz
Gitmiyicez Finlandiyaya gidicem ben

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Selamün aleyküm beyler, evleniceğim yakında zaten 2 hafta önce benzer bir post daha açmıştım ama konu farklıydı.
Aileler görüştü anlaştı ama O ilk görüşmeydi. Evlilikten beklentiler ne gibi ne iş yapıyorsun gibi basit konular flandı.
Bu ikinci görüşmede düğün masrafları kına vs konuşuldu ve Kızın babası Mehir olarak 110 gram altın istedi mehir olarak .
Biz şok olduk 50.000 TL ye geliyor yuvarlak hesap biz normalde 20-25.000 arası tutar diye tahmin ediyorduk altını ama çok istedi hafiften bi tartışma havası oluştu o an.
sonradan konu değiştirildi flan ama kızın babası illa 110 gram altın istiyor mehir olarak Eş adayımdanda vazgeçmek istemiyorum ama 110 gram altının üstesinde gelemem .
Nasıl ikna ederiz beyler çevrenizde buna benzer olay yaşayan flan varmı ?
Ne kadar saçma bir şey bu ya !
iki insan bir birini sevmiş evlenip yuva kurmaya karar vermişler kızın babası çıkmış altın ver diyor tövbe yarrabim ya hadi onu istedin mehirdir bilmem ne 110gram altın ne ya sanki bankadan kredi çekiyor tövbe yarrabim.
Benden kat kat büyüksünüz yaş olarak akıl vermek istemiyorum ama hocam alın pederi konuşun karşınıza yoksa çok sıkıntı yaşarsınız ilerde.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
En gereksiz olaylar. Elin gavuru burda hic birsey yokken. Borc yapmadan evleniler ve elde ederler herseyi.
Bizimkiler;
Evlenmeden önce borc bataklika sürüklemek.
Evlendin 1 hafta sonra maddi sorun.
Depression derken. Al sana sidet reloaded

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
En gereksiz olaylar. Elin gavuru burda hic birsey yokken. Borc yapmadan evleniler ve elde ederler herseyi.
Bizimkiler;
Evlenmeden önce borc bataklika sürüklemek.
Evlendin 1 hafta sonra maddi sorun.
Depression derken. Al sana sidet reloaded

Adetlerimiz tuhaf derdim, fakat geçmişten gelen gerçek adet bumu ? :)

Top Bottom