Evlilik sizcede yanlış değil mi ?

hazarcoban

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
570
Öncelikle şunu söyliyim hepimiz sadece bikere hayata geliyoruz.

* Neden hayatımı sadece 1 kişinin dediğine bağlı kalarak yaşıyım ki ?.Dolapta çeşit çeşit meyveler varken neden her gün sadece elma yiyim ki.Şuan
herhangi birine son model lamborgini alsak maks 5 yıl sonra sıkılır,hevesi gider,peki bu insan 40 yıl sıkıntı çıkmadan baskasıyla nasıl evli kalabilir.Huzurlu
istekli ve ilk günki heycanı ile .?

Hocam benim fikrim belli bir süre sonra insanı hayat yoruyor beraber yaşayacak onu anlayacak birini arıyor anlasabildigin birbirinizi sevdiginiz bir ilişki insana yeter
Kim işten gelince onu evde bekleyen eş çocuk istemez ki hocam.

Peki evlenme diyelim. Her ay bir kızı mı yoldan çıkarıcan?

Senin kızın olsa böyle hayatı yaşamasını istermisin?
Bildiğin üzere dışarıda ne kadar erkek varsa hepsinin abazan durumunu biliyorsun sanırım. Ne dersin bu olaya?

Bence kafayı yemişsin. Bu konuda olgun bir düşünce sahibi olmadığını düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu sahibi, hayat arkadaşı denilen şeyin sadece seksten ibaret olduğunu düşünüyor olabilir :D

dolapta cesit cesit meyve var orneginden yola cikarak diyorum her gun elma yemeniz sıkabilir ama her gun cesit cesit meyve yerseniz de bir yerden sonra anlami kalmaz her ne kadar basta hos gelse de yine sıkılırsınız her seyin sonu ayni yere variyor ustelik daha sagliksiz, birine sadik olun ve hayatinizi onunla gecirin en mantiklisi (tabii ki sizin icin dogru kisi oldugundan eminseniz)

Bence kafayı yemişsin. Bu konuda olgun bir düşünce sahibi olmadığını düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu sahibi, hayat arkadaşı denilen şeyin sadece seksten ibaret olduğunu düşünüyor olabilir :D
Ha 2 ha 3 derken 4 eve getirdiği kız uyuşturucu bağımlısı olur ve adamın haberi olmaz yavaştan yavaştan adamı da uyuşturucuya davet eder.

Sadece tek söz yeter,
erkek değilmisin neden korkuyorsun?

Ulan buda der erkeğiz tabi iğneden mi korkucaz ver bana onu

Bildiğin üzere dışarıda ne kadar erkek varsa hepsinin abazan durumunu biliyorsun sanırım. Ne dersin bu olaya?
Onun kararı olurdu sonucta ben karısamam.Ama yaptığı sey kötü birsey olmazdı.Doğanın kanunu bu.İnsan çok eşli bir varlıktır.Kızıma söyleceğim tek şey dikkat et herifin hastalıklı olmasın seni üzmesin kırmasın incitmesin vs

Onun kararı olurdu sonucta ben karısamam.Ama yaptığı sey kötü birsey olmazdı.Doğanın kanunu bu.İnsan çok eşli bir varlıktır.Kızıma söyleceğim tek şey dikkat et herifin hastalıklı olmasın seni üzmesin kırmasın incitmesin vs
Söylemek kolay

Ha 2 ha 3 derken 4 eve getirdiği kız uyuşturucu bağımlısı olur ve adamın haberi olmaz yavaştan yavaştan adamı da uyuşturucuya davet eder.

Sadece tek söz yeter,
erkek değilmisin neden korkuyorsun?

Ulan buda der erkeğiz tabi iğneden mi korkucaz ver bana onu
Ya tek sorun uyuşturucu falan filan da değil. Sen bir kadına sadık kalacaksın, o da sana sadık kalacak ve birbirinize güzelce güvenirseniz hayat boyunca birbirinize maddi manevi her desteği sağlarsınız ve daha kaliteli bir yaşam sürdürebilirsiniz. Şimdi yok gidip şu kadın yok o kadınla diye diye gidersek 30 yaşına gelince ya evlenecek kadın bulamayız ya da hayatımız çoktan bok yoluna girmiş olur. Fazla kadınla geçirilmiş bir geçmişin havası atılacak veya savunulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Öncelikle şunu söyliyim hepimiz sadece bikere hayata geliyoruz.

* Neden hayatımı sadece 1 kişinin dediğine bağlı kalarak yaşıyım ki ?.Dolapta çeşit çeşit meyveler varken neden her gün sadece elma yiyim ki.Şuan
herhangi birine son model lamborgini alsak maks 5 yıl sonra sıkılır,hevesi gider,peki bu insan 40 yıl sıkıntı çıkmadan baskasıyla nasıl evli kalabilir.Huzurlu
istekli ve ilk günki heycanı ile .?
İşte hayat sadece ne yiyeceğinle alakalı değil bazen o kadar kötü duruma düşeceksin ki hayat o kadar anlamsız gelecek ki yaşamak istemeyeceksin ama o an geldiğinde onun varlığının değerini anlayacaksın. İşte bu aslında evliliğin getirisi evlenmek, çocuk yetiştirmek özellikle ülkenin şu iğrenç ekonomisinde gerçekten mantıklı değil ama ne kadar inkar etsen de soyunu devam ettirmeyi istemek her canlının ortak özelliği yani evlensen de evlenmesen de çocuğuna bakmak isteyeceksin. Tabi bunlar yeterince olgunluk kazanırsan elde edeceğin duygular ve bu olgunluk bazen 20 bazen 50 yaşında gelir insana. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bundan bir 10 yıl sonra burdaki yazına geri dönmen dileğiyle.

o zaman baban da anneni aldatıyor :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,215
Üyeler
184,750
Son üye
okanfidan
Geri