Evlilik sürecine giden yol

mssrxt

80+
Reaksiyon skoru
27
Beyler kız arkadaşımla 1.5 seneye geliyoruz ilişkide. Babasi baya sıkıntılı ve şiddet meyilli biri. O da artık onla aynı yerde yaşamak istemediği için evden çıktı. Kendisine çok hak veriyorum. İleride de evlenmeyi düşünüyorum. Ben ilerde benim aileye bu durumu nasıl anlatabilirim olumlu karşılarlar mi

Anlatılacak durum nedir anlamadım. Ayrı yaşaması mı?

Yani annem vs ailesiyle tanışmak isteyelim derse durumu nasıl açıklayabilirim o biraz canımı sıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani annem vs ailesiyle tanışmak isteyelim derse durumu nasıl açıklayabilirim
Aga sen kızla nereden tanisiyon
Aynı yerde oturuyoruz aramızda 3.5 km den fazla mesafe yoktur

Yani annem vs ailesiyle tanışmak isteyelim derse durumu nasıl açıklayabilirim o biraz canımı sıktı

Yani annem vs ailesiyle tanışmak isteyelim derse durumu nasıl açıklayabilirim

Aynı yerde oturuyoruz aramızda 3.5 km den fazla mesafe yoktur
Yaşınız kaç?

Ailesinden şiddet gören ve hor görülen kadınla yapılmaz. Tecrübe ile sabit.

25

Neden
Eğer kızın yaşı'da 25 ise ve maddi olarak durumun iyiyse gidersin istersiniz babasından efendi gibi yok laga luga olay çıkardı kaçırırsın olur biter fakat ne kadar seviyorsun babasıyla kanlı bıçaklı olmayı göze alacak kadar seviyorsan değer.

Eğer kızın yaşı'da 25 ise ve maddi olarak durumun iyiyse gidersin istersiniz babasından efendi gibi yok laga luga olay çıkardı kaçırırsın olur biter fakat ne kadar seviyorsun babasıyla kanlı bıçaklı olmayı göze alacak kadar seviyorsan değer.
Her şeyi göze alacak kadar seviyorum

Her şeyi göze alacak kadar seviyorum
25 Yaşındasın herşeyin aşağı yukarı ne olduğunun bilincinde bir insansın madem öyle dediğim gibi yaparsın. Bu arada maddi durum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,395
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri